E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2013

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά, φίλε Κριέ, και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δεν θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, οι δυσκολίες που βιώνεις στην αισθηματική σου ζωή θα σε ωθήσουν να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει ερωτικά κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να διαχειριστείς τις κινήσεις σου με πολύ προσοχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις άμεσα. Μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά επειδή θα είναι προσωρινές, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.






Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις επαφές και τα σχέδιά σου, φίλε Ταύρε. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες, για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς με τα ζητήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και πολύ καλά μελετημένες κινήσεις, αν θέλεις να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, καλύτερα να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς όμως να σου χαλάει τη διάθεση η μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σήμερα, που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα και κατανόηση, για να μην χαλάσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι αδικημένος, καλύτερα να μην πάρεις θέση και να μην αντιδράσεις αυτή τη στιγμή. Κράτησε τα επιχειρήματά σου για μια άλλη μέρα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα τα πράγματα θα κινούνται πολύ γρήγορα και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν, αγαπητέ Δίδυμε, αν δεν κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σου προκαλέσει η σημερινή μέρα, και μείνε πιστός και συνεπής στο πρόγραμμά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που έχεις κάνει σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό, βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει αρκετά τη σχέση σου και ο σύντροφός σου μπορεί να εκδηλώσει τα παράπονά του και μάλιστα με έντονο τρόπο. Μην εκνευριστείς και φρόντισε να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνος, ένα φιλικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει σε κάποιους ανθρώπους. Μην αρνηθείς τις προσκλήσεις αυτές, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, φίλε Δίδυμε, αφού ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις, θα είναι έντονα. Είναι μια καλή μέρα για αλλαγές, αν κρίνεις ότι μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, κάποια περιττά έξοδα που κάνεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα, καθώς η μέρα επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Γενικά ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως, απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα, που θα σε βοηθήσουν αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου προσπάθησε σήμερα να κλείσεις ότι εκκρεμότητες έχεις, για να προλάβεις ζητήματα της τελευταίας στιγμής. Καλό είναι να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να αφήσεις προς το παρόν στην άκρη τον εγωισμό σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, γι’ αυτό κάνε λίγη ακόμη υπομονή.




Λέων
23/7-23/8

Θα δεις σήμερα ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις, φίλε Λέων, αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά, είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα σε ευνοεί και πολύ πιθανό να βρεθεί το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Τα νέα είναι καλά και όσον αφορά στις συνεργασίες σου και την επικοινωνία με συνεργάτες, οι οποίοι όπως φαίνεται υποστηρίζουν τις ιδέες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, αλλά για να μην αγχωθείς, καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον στη σχέση σου και μην παραμελείς άλλο τον σύντροφό σου. Άλλωστε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί το μυαλό σου να μην είναι αλλού. Αν είσαι μόνος, σήμερα έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να γοητεύσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί. Μην διστάσεις να το πλησιάσεις και να του μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις, γιατί δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με καλύτερο προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.




Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία και κυρίως, να μην πανικοβληθείς, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Μην τα χάσεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν, γιατί μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε έχει καταλάβει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι μόνος, πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία, που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα, αρκεί να μείνεις πιστός στις επιδιώξεις σου και να μην παρασύρεσαι από τις γνώμες των άλλων. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις αγορές που κάνεις.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα, φίλε Σκορπιέ, εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να έχεις το νου σου σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σου και καλό είναι να περάσετε λίγο χρόνο οι δύο σας για να φτιάξει το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Αν πάλι είσαι μόνος, μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι με τους φίλους και την οικογένειά σου και να μην ενδώσεις σε προσκλήσεις για εξόδους που μάλλον δεν θα σου βγουν σε καλό. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε μια πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μην σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη και δίνει μια νέα πνοή στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου βρίσκεται δίπλα σου και σου αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορείς να νιώθεις ασφαλής στο πλάι του. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς προτάσεις για νέες συνεργασίες, με σημαντικά μελλοντικά κέρδη. Μάλιστα η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω και σε προβληματίζουν. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να ξεχάσεις όλες τις περιττές αγορές.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα απαιτεί επιμονή και υπομονή, φίλε Αιγόκερε, γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σου, για να τα καταφέρεις. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου δημιουργούνται παρασκηνιακές καταστάσεις, μην αντιδράσεις αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα, για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πάρε πρωτοβουλίες τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για μια νέα γνωριμία που θα κάνεις, γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως. Απόφυγε να κάνεις αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και προσπάθησε να μείνεις συνεπής και πιστός στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και καλό είναι να αποφύγεις σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν μπόρεσες να λύσεις και αυτή τη φορά ίσως να βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που μπορεί να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη μέσα στη σχέση σου, ενώ κάποιες εκπλήξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αν είσαι μόνος, πολλές έξοδοι και κοινωνικές επαφές, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες και στις συμφωνίες που θα κλείσεις, γιατί κάποιος που εμπιστεύεσαι θα προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Πριν κάνεις οτιδήποτε, εξέτασε όλες τις παραμέτρους, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις πολύ τα έξοδά σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και να οδηγηθείς γρήγορα στην επιτυχία. Γενικά είναι μια καλή μέρα και πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Με λίγη προσοχή, μπορείς να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που σε περιμένουν σε διάφορα θέματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ιχθύς, η στασιμότητα που επικρατεί σήμερα στη σχέση σου δεν πρέπει να σε εκνευρίζει, αλλά και να σε βάλει σε σκέψεις σε ό,τι αφορά τα δικά σου λάθη, που έχουν στεναχωρήσει το σύντροφό σου. Μην κρύβεσαι άλλο και ανάλαβε το βάρος των ευθυνών σου, για να μπορέσεις να πας τη σχέση σου παρακάτω. Αν είσαι μόνος, είναι ώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και ξεκίνησε από την εμφάνισή σου για να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, καθώς οι συνεργάτες και οι συνάδελφοί σου είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να ακολουθήσουν τις προτάσεις σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συναλλαγές και γενικά τις σημαντικές αποφάσεις, γιατί δεν θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger