E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί ο πιο διάσημος «Jimmy Jump» δεν θα ξαναμπεί γυμνός σε γήπεδο

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Τον έχετε δει να μπαίνει στο γήπεδο και να τρέχει… όπως τον γέννησε η μανούλα του πάρα πολλές φορές. Ο Μαρκ Ρόμπερτς, μετά από 519 γυμνές εμφανίσεις στα πιο διάσημα αθλητικά γεγονότα, και στα 49 του χρόνια, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να… σταματήσει το αγαπημένο του χόμπι.
Η πρώτη του εμφάνιση στα γήπεδα έγινε το 1995 και από τότε δεν σταμάτησε ποτέ. Το 2004 καταδικάστηκε σε πρόστιμο 650 ευρώ για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μετά από την ολόγυμνη εμφάνισή του στον τελικό του Super Bowl της συγκεκριμένης χρονιάς. Μάλιστα, η εικόνα του… κορμιού του, «ταξίδεψε» σε περισσότερες από 87 χώρες, στις οποίες μεταδιδόταν ζωντανά ο τελικός, και τον παρακολούθησαν πάνω από 130 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ο ίδιος, αποφάσισε να μιλήσει σε δημοσιογράφο της Daily Mail (ντυμένος) για την απόφασή του να «συνταξιοδοτηθεί» από τις γυμνές εμφανίσεις. «Δεν υπάρχει σημαντική εκδήλωση στην οποία να μην έχω μπει!» είναι τα λόγια του.
«Τώρα όμως, είμαι σχεδόν 49 χρονών, και τα παιδιά που με παρακάλεσαν να σταματήσω να το κάνω. Νομίζω και εγώ πως ήρθε η ώρα. Εξάλλου, οι βαρύτητα δεν είναι, πια, εναντίον μου!»
Την περασμένη εβδομάδα, έκανε την «ηρωική του έξοδο» με την τελευταία γυμνή του «παράσταση» σε μεγάλο και πολυσύχναστο πάρκο. Καθόταν γυμνός στο παγκάκι, με μόλις ένα φύλλο μεγέθους Α4 να του καλύπτει τα… ευαίσθητα σημεία. «Αν πω ότι με κάλυπτε εντελώς το συγκεκριμένο μέγεθος χαρτιού, θα ήταν ψέματα!» είναι το σχόλιο του Ρόμπερτς, για την 519η εμφάνισή του. «Ήταν κατά κάποιο τρόπο μια εμπειρία απελευθέρωσης».
Μάλιστα, ο ίδιος ετοιμάζει και την αυτοβιογραφία του, μέσα στην οποία θα αποκαλύπτει τα… μυστικά της επιτυχίας του αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε μέσα από τα 20 χρόνια που κάνει τον κόσμο να γελά. Όπως ο ίδιος τονίζει, δεν ντρέπεται που το σώμα του δεν είναι καλλίγραμμο, κάτι που κάνει τους περισσότερους να γελούν μαζί του. «Δεν είμαι πορνοστάρ για να έχω τέλειο σώμα» δηλώνει γελώντας!
Φυσικά, μέσα στο βιβλίο που ετοιμάζει, μιλά και για όλα τα απρόοπτα που του συνέβησαν στην προσπάθειά του να αποδράσει από τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν κάθε φορά, τους τραυματισμούς που είχε υποστεί κάποιες φορές αλλά και για τις 30 μέρες και νύχτες που έχει περάσει στα κρατητήρια.
Συνολικά, έχει πληρώσει πάνω από 5.000 ευρώ για αυτές του τις παράτολμες πράξεις, αλλά όπως, ο ίδιος τονίζει, νιώθει αδικημένος για τη μεταχείριση που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, καθώς «δεν αποτελεί απειλή για κανέναν».







http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger