E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΤΡΑ:Θηλυπρεπής καλόγερος με Αλβανό συνοδό... αναστάτωσε εστιατόριο!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Η υπάλληλος εστιατορίου που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου (κοντά στην Πάτρα) έπαθε σοκ ακούγοντας τον ρασοφόρο να μιλά... με χάρη!


Και μπορεί στην αρχή να αισθάνθηκε πως... δεν άκουσε καλά, όμως στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της! Πως ο καλόγερος ήταν θηλυπρεπής! Μάλιστα συνοδευόταν από έναν γεροδεμένο άνδρα Αλβανικής καταγωγής (όπως ο ίδιος ο ρασοφόρος αποκάλυψε).

Και ενώ η υπάλληλος ετοίμαζε την παραγγελία, ακούει τον καλόγερο να της λέει με θηλυκότατο τόνο φωνής: «Μην βιάζεσαι χρυσή μου θα γεράσεις γρήγορα»!

Και μόνο αυτή η φράση ήταν αρκετή για να γυρίσουν οι περισσότεροι και να κοιτάξουν τον καλόγερο! Ο οποίος όμως τους επεφύλασσε καλύτερη συνέχεια! Για να μεταβεί στην τουαλέτα έπρεπε να χρησιμοποιήσει σκάλες και τότε φώναξε: «Σιγά θα ανέβω γιατί θα πατήσω τη φούστα»! «Φούστα» χαρακτήρισε το ράσο που φορούσε προς έκπληξη όλων όσων τον άκουσαν! Για να έρθει και το κερασάκι στην τούρτα: «Σου ‘βγαλε την Παναγία ε;» ρώτησε την υπάλληλο όταν την είδε με πόση υπομονή και ευγένεια εξυπηρετούσε μία ηλικιωμένη πελάτισσα η οποία ήταν «δύσκολη» στην παραγγελία της.

Το αποκορύφωμα συνέβη όταν ο συνοδός του, έβγαλε το πορτοφόλι για να πληρώσει: «Μην παίρνετε δεσποινίς μου λεφτά από τους Αλβανούς, εγώ πληρώνω που έχω λεφτά» είπε, και αφού εξόφλησε τον λογαριασμό του, αποχώρησε μαζί με τον νεαρό που τον συνόδευε!

Από την Αιγιάλεια!
Όπως αποκαλύφθηκε επρόκειτο για καλόγερο από την περιοχή της Αιγιάλειας. Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η σχέση του με τον Αλβανό, όμως ο συγκεκριμένος ρασοφόρος ήταν συχνός πελάτης του καταστήματος και στο παρελθόν τον είχαν δει και με άλλους. Ήταν όμως η πρώτη φορά που μιλούσε τόσο δυνατά, για τόσα πολλά θέματα, λες και είχε την ανάγκη προσοχής από τους υπόλοιπους.

Όπως ήταν φυσικό, ο θηλυπρεπής καλόγερος έγινε αντικείμενο σχολιασμού όχι μόνο από υπαλλήλους αλλά και από θαμώνες του καταστήματος: «Δεν πίστευα στα αυτιά και τα μάτια μου» μας είπε Πατρινός που έτυχε να βρίσκεται μπροστά στο «επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον Αιγιώτη (όσον αφορά στην διαμονή και όχι την καταγωγή) καλόγερο!

http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger