E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο και τον Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με το Δία, αγαπητέ Κριέ, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτό που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν βοηθιέσαι καθόλου και μάλλον κακό κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις την απαραίτητη υπομονή, για να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, φίλε Κριέ. Ξέρεις καλά ότι κάτι πρέπει να γίνει, για να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου στη σχέση σου και σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει μία ερωτική, ρομαντική επικοινωνία, που εδώ και καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.






Ταύρος
21/4-20/5
Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά, φίλε Ταύρε. Αν δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα έχεις σοβαρές προοπτικές να πετύχεις αυτό που θέλεις. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, μη δίνεις σημασία σε αυτά που μπορεί να ακούς από τους γύρω και είναι σίγουρο ότι με τις δυνατότητες και το μυαλό που έχεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεραστούν καταστάσεις που σε στεναχώρησαν, ώστε να προχωρήσεις μαζί του σε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση σας, που θα κάνει και τους δυο σας να νιώσετε καλύτερα. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να μιλήσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που δεν σε φοβίζει, αλλά θα πρέπει να διώξεις το άγχος σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ευνοήσει πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Δίδυμε, αρκεί όμως κι εσύ να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις ή να προκαλείς τις αντοχές των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορούν όλοι να σε βοηθήσουν και ίσως θα πρέπει να καταλάβεις κι εσύ τις ανάγκες των γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα που υπάρχει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μάλλον πρέπει να αλλάξεις οπτική και να κινηθείς σε άλλους κύκλους, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις από το παρελθόν και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και, αν δεις ότι πιέζεσαι και δεν τα καταφέρνεις, καλό είναι να ζητήσεις από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τα ισορροπήσεις. Ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων, εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα έχεις μεγάλη μεθοδικότητα, φίλε Καρκίνε, και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Γενικά οι αποδόσεις σου, με τη Νέα Σελήνη να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, θα είναι πολύ καλές και η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη, οπότε και θα μπορείς να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που έχεις. Αν είσαι μόνος , καλό θα είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ηρεμήσεις, γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλεις. Γι’ αυτό, φρόντισε να ευχαριστηθείς το βράδυ με καλούς σου φίλους και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου σήμερα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν κάποιες υποθέσεις, που ακόμη δεν τελειώνουν. Δείξε υπομονή για να μη δημιουργήσεις προβλήματα τώρα, που πλησιάζουν στο τέλος τους. Στα οικονομικά σου, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, χωρίς άλλες αναβολές. Πάντως, γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αν είσαι Λέων, υπάρχει ο κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν πρέπει, καθώς νοιώθεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, σε ευνοεί σημαντικά και με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Απλώς ακολούθησε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει κοντά σου το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, ευνοούνται. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία που θα προκύψει στη δουλειά σου να πάει χαμένη. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε περιττά έξοδα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές σπατάλες.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου πάντως είναι πολλές και ο δυναμισμός σου μπορεί να σε πάει πολύ μπροστά. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό, για να θέσεις σε εφαρμογή όλα σου τα σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες μέσα στη σχέση σου. Εκδήλωσε τον ερωτισμό σου και την καλύτερή σου διάθεση και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου, που θέλουν να σε πλησιάσουν αλλά δεν τους το επιτρέπεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σου δημιουργήσει πολλά νεύρα. Κάνε υπομονή, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις και λίγη οικονομία.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις μέσα από το δικό σου πρίσμα, φίλε Ζυγέ. Θα πρέπει όμως να έχεις περισσότερο ρεαλισμό, αν θέλεις να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη πάντως, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει την θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις όσα σχεδιάζεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις κάποιες επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο από τον σύντροφό σου, που κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις κι εσύ μια κίνηση, για να βρεις αυτό που θέλεις..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Αν φροντίσεις μάλιστα να ακούσεις κι αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου, θα βοηθηθείς αρκετά σε όσα θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά, φίλε Σκορπιέ. Ωστόσο, συγκρατήσου και φρόντισε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για τα θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Η δυναμική σου πλευρά και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να βρεθείς με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Αν είσαι μόνος, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο ανεβάζει την επικοινωνία σου και σε βοηθάει να πλησιάσεις όποιο άτομο θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να τα υπολογίζεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο σε ωθεί να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις στο θέμα της επικοινωνίας, που αυτή τη στιγμή σου χρειάζεται. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, σήμερα μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματά σου, αλλά και αυτά που ζητάς από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει πρώτα να εξετάσεις αν είναι αρκετά συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Καλό θα ήταν σήμερα να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Κάνε μια ανανέωση, ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, τις συνήθειες της διατροφής σου και άλλα τέτοια καθημερινά, και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις που θα προκύψουν, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, σήμερα κινούνται σε καλό δρόμο, καθώς η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος και θα δημιουργήσει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος μην απογοητεύεσαι, αντίθετα εκμεταλλεύσου το βράδυ σου, για να συναντήσεις φίλους και αγαπημένους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα γίνουν αρκετές συζητήσεις για νέα πράγματα και συνεργασίες, όμως καλύτερα να τελειώνεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες και μετά να σκεφτείς νέες κατευθύνσεις. Στα οικονομικά σου, η ημέρα είναι καλή για να διεκδικήσεις κάποια αύξηση ή να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα σου ξεκινάει με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα, φίλε Υδροχόε. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί, αρκεί να είσαι σίγουρος για κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα και ο άνθρωπός σου θα φροντίσει να περάσεις πολύ καλά και να έχεις μια ήρεμη και τρυφερή ημέρα μαζί του. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι Αφροδίτη από το ζώδιό σου αυξάνει τις πιθανότητες να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου δώσε προσοχή σε ό,τι αφορά κάποια σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο, αφού τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Τακτοποίησε τουλάχιστον νομικά και γραφειοκρατικά θέματα, που ευνοούνται.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αν ανήκεις στους Ιχθείς, ευνοείται κάθε δημιουργική ενασχόληση, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο σε ευνοεί, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου. Θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, γι’ αυτό προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα έχεις μια τάση για απομόνωση και αυτό θα δημιουργήσει ανασφάλεια στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να γίνουν, γιατί οι λεπτομέρειες κρύβουν κινδύνους. Στα οικονομικά σου, συνέχισε να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις έσοδα και έξοδα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger