E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παντρεύτηκε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες ριάλιτι στην Ελλάδα-Όλο το παρασκήνιο του μυστικού γάμου

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Είναι ένας από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς παίκτες ριάλιτι στη χώρα μας και ένα από εκείνα τα πρόσωπα που κατάφερε να τον αγαπήσει ο κόσμος λόγω της απλότητας του, του καλού χαρακτήρα και του χούμορ του. Στο παιχνίδι που συμμετείχε κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και αν και κατέκτησε την δεύτερη θέση, κέρδισε σίγουρα την πρώτη στην καρδιά του κοινού.


Πρόκειται για τον αγαπημένο Πρόδρομο Καθηνιώτη, ο οποίος σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του entertv.gr το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου παντρεύτηκε την αγαπημένη του σύντροφο, Αλεξάνδρα. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στην Αγριά Βόλου και ακολούθησε γλέντι σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr τo μυστήριο έγινε στις 11 το πρωί παρουσία 30 καλεσμένων, όλοι στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Κουμπάροι του Προδρόμου και της Αλέκας-όπως ο ίδιος αποκαλεί τη γυναίκα του- ήταν ο αδελφός του γαμπρού και η αδελφή της νύφης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1992 και έκαναν σχέση. Στην πορεία όμως για λόγους που ήταν πάνω από τους ίδιους χώρισαν και εντελώς καρμικά πριν από 9 μήνες συναντήθηκαν ξανά και κατάλαβαν πως μια μεγάλη αγάπη δεν χάνεται ακόμα και αν περάσουν χρόνια. Την πρώτη εβδομάδα μάλιστα της επανασύνδεσης τους ο Πρόδρομος της έκανε πρόταση γάμου.

Η νύφη όπως και ο γαμπρός είναι από τη Σκόπελο και ο γάμος έγινε στον Βόλο μιας και εκεί είναι δασκάλα η Αλεξάνδρα. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Πρόδρομος το καλοκαίρι θα τελεστεί και ο θρησκευτικός γάμος τους στο νησί. Μάλιστα ο Πρόδρομος δεν δίστασε να μας κάνει και μια ακόμα αποκάλυψη, λέγοντας μας πως έχει χτυπήσει τατουάζ το όνομα της νύφης στο χέρι του.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο που εξασφάλισε το entertv.gr



Εμείς να ευχηθούμε στον Πρόδρομο και στην Αλεξάνδρα να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι!



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger