E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πάτρα: Ξύλο σε κεντρική πιάτσα ταξί για μια... τσόντα!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Σε "πεδίο μάχης" μετατράπηκε το κάτω μέρος κεντρικής πλατείας της Πάτρας στο σημείο όπου κάνουν πιάτσα τα ταξί. Αφορμή στάθηκε μια... ταίνια πορνό!


Όπως γράφει το patrastimes ένας οδηγός ο οποίος λόγω της αναδουλειάς που έχει πέσει τον τελευταίο καιρό, το έχει ρίξει στην παρακολούθηση... ταινιών μέσα στο ταξί.

Μόνο που έχει προτίμηση σε συγκεκριμένης αισθητικής και σκηνοθεσίας ταινίες καθώς αυτές ξεπερνούν την κατηγορία των αισθησιακών και εντάσσονται στην κατηγορία του σκληρού πορνό.

Το κακό όμως δεν άργησε να γίνει καθώς μερίδα συναδέλφων του που πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε, θεώρησε πως με τέτοιες συμπεριφορές δυσφημίζεται ο κλάδος, με αποτέλεσμα να απαιτήσει από τον συγκεκριμένο οδηγό να σταματήσει αυτό το "χόμπι" όσο βρίσκεται στην πιάτσα.

Παρά τις υποδείξεις ο …θερμόαιμος οδηγός δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα την νύχτα της περασμένης Πέμπτης να ανάψουν τα αίματα. Οι υπόλοιποι οδηγοί απαίτησαν για μια ακόμη φορά να σταματήσει την "προβολή" της... τσόντας μέσα στο αυτοκίνητο. Εκείνος αρνήθηκε και τελικά... έπεσε ξύλο!

Τα πνεύματα ηρέμησαν αφού χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. Η ιστορία δεν έχει λήξει αφού το θέμα έχει φτάσει στο σύλλογο ενώ ενημερωμένη για την υπόθεση και όσα συνέβησαν σε κεντρική πιάτσα της Πάτρας, είναι και η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί.


http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger