E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Πολ Γκασκόιν

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Εξαιρετικά κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα της νοσηλείας του Πολ Γκασκόιν, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας, στο κέντρο αποκατάστασης στο Φοίνιξ της Αριζόνα.


Ο παλαίμαχος Βρετανός άσος νοσηλεύεται στη συγκεκριμένη κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου νε ξεπεράσει το εθισμό με το αλκοόλ, ωστόσο, όπως γράφουν τα Μέσα από την Αγγλία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.

«Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι πριν και ο Γκάζα χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια», δηλώνει στη «Sun» κοντινός άνθρωπος του 45χρονου Γκασκόιν και προσθέτει: «Είχε πολύ άσχημα συμπτώματα στέρησης, που σχετίζονται με την απαγόρευση ποτού από την είσοδό του στην κλινική. Εάν δεν έπαιρνε την κατάλληλη βοήθεια από τους γιατρούς θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

Ο ίδιος άνθρωπος αναφέρεται και στην αδυναμία του Γκασκόιν να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας, κάτι που θα γίνει από φίλους και συγγενείς του. «Η φροντίδα για την υγεία στις ΗΠΑ είναι κάτι πολύ ακριβό. Ο Γκάζα χρειάζεται ανθρώπους για να συγκεντρώσουν χρήματα γι’ αυτόν. Η ζωή του εξαρτάται απ’ αυτή τη βοήθεια».

Πρέπει να σημιεωθεί ότι φίλοι του Γκασκόιν έχουν συγκεντρώσει 25.000 λίρες για το κέντρο αποτοξίνωσης, αλλά το ποσό που απαιτείται ανέρχεται περίπου στις 50.000. Ο πιο δύσκολος αγώνας του σπουδαίου παλαίμαχου, μα εθισμένου στο αλκοόλ, ποδοσφαιριστή, συνεχίζεται και ευχή όλων είναι να τα καταφέρει και να «επιστρέψει» δυνατός στη ζωή…

Πηγή sport-fm.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger