E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το burkini, η ισλαμική απάντηση στο bikini γίνεται παγκόσμια μόδα!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013


Την χρυσή τομή μεταξύ των σύγχρονων αναγκών και τις επιταγές του Ισλάμ αποτελεί το burkini, το μαγιό που απευθύνεται σε μουσουλμάνες. Όμως όλα δείχνουν πως γίνεται παγκόσμια μόδα!
Στη Βρετανία πολλές μη-μουσουλμάνες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ισλαμικό ένδυμα προκειμένου να κρύψουν τις ατέλειές τους και να προστατέψουν το σώμα τους από τον δυνατό ήλιο του κλοκαιριού.
Τα burkini είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ νάιλον που επιτρέπει να φαίνονται μόνο τα χέρια τα πόδια και το πρόσωπο. Αρχικά εισήλθε στη βρετανική αγορά από το Μαρόκο και την Τουρκία όπου από το 2007 έχει γίνει η απόλυτη μόδα της καλοκαιρινής αμφίεσης και τους οίκους που το προμηθεύουν να κάνουν λόγο για αύξηση των πωλήσεων που φτάνει το 300-400% κάθε χρόνο!
Σύμφωνα με τις εισαγωγικές εταιρέιες το 15-20% των πελατών τους, δηλαδή σχεδόν μια στις τέσσερις γυναίκες, δεν είναι μουσουλμάνες και τώρα σχεδιάζουν να επεκταθούν στις πολλά υποσχόμενες αγορές του Καναδά και των Ηνωμενων Πολιτειών που ήδη ζητούν -μέσω Βρετανίας προς το παρόν- τα εν λόγω μαγιό.




http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger