E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο ζάπλουτος Ρίο Φέρντιναντ ζητά μέσω twitter να τον λυπηθούμε!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013


 
Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και δύο μέρες στο twitter ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, έπειτα από ένα προκλητικό tweet που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Ο διεθνής με την εθνική Αγγλίας 34χρονος αμυντικός, που αμείβεται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 115.000 λιρών την εβδομάδα, ανέβασε στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου το εξής μήνυμα: «Τώρα που όλοι εσείς είστε εκεί έξω και διασκεδάζετε για την Πρωτοχρονιά, σκεφτείτε λίγο και εμένα παρακαλώ… Θα είμαι στο ξενοδοχείο με την ομάδα και θα κοιμάμαι! #LoveTheGame».
Το tweet του δέχθηκε αμέσως «επίθεση» από χιλιάδες ακόλουθους του, με έναν εξοργισμένο οπαδό της Λίβερπουλ να του απαντάει: «Θα σκεφτείς κι εσύ λίγο την υπόλοιπη χώρα που παλεύει να βγάλει τα προς το ζην, ενώ εσύ έχεις μισθό 100.000 την εβδομάδα;».
Μια ακόμα κοροϊδευτική απάντηση στο μήνυμα του Φέρντιναντ έγραφε: «Η ζωή πρέπει να είναι πολύ δύσκολη όταν παίρνεις περισσότερα λεφτά σε μια εβδομάδα από όσα βγάζουν οι περισσότεροι σε έναν χρόνο».
Η ανάρτηση του 34χρονου αμυντικού αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 1.300 φορές, με τον Φέρντιναντ να απαντάει με ένα καινούργιο tweet, στο οποίο προκλητικά έλεγε: «Ίσως την επόμενη φορά να πρέπει να βάλω #joking (αστειεύομαι) στο τέλος του κειμένου μου για να καταλαβαίνετε όλοι εσείς οι ηλίθιοι! Μην με αναγκάζετε να στραφώ εναντίον σας… είμαι εδώ όλο το βράδυ μ@λ@κες!».
 Τέλος, απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν πως ήταν «εκτός τόπου και χρόνου» πως οι ίδιοι που τον κατηγορούν είναι εκείνοι που του πετούσαν νομίσματα πριν από λίγο καιρό, αναφερόμενος στο περιστατικό με το νόμισμα που τον πέτυχε στο μάτι στο πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στην Σίτι και τη Γιουνάιτεντ.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger