E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σύγχρονος «προφήτης» προβλέπει για το 2013…

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013



Οι προβλέψεις του για το επόμενο-έτος καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες όπως την πολιτική, τη μόδα, και την υγεία . Μπορεί ο Blair Robertson να βλέπει το μέλλον; Οι επιτυχείς προβλέψεις ερχόμενων γεγονότων φαίνεται να αποδεικνύουν ότι μπορεί.

Προηγούμενες προβλέψεις του περιλαμβάνουν τον ιαπωνικό 8,9 σεισμό και το τσουνάμι, τον θάνατο της Whitney Houston,το ναυάγιο του Costa Concordia, τη φωτιά σε τρένο της Ινδίας , την εγκυμοσύνη της William και Kate, την ακριβή πρόβλεψη των Όσκαρ, και πολλά άλλα. Σύμφωνα με τον Ρόμπερτσον το 2013 προβλέπει οτι θα είναι ένα περιπετειώδες έτος.

Οι προβλέψεις του Robertson για το 2013

Προβλέπω ότι ένας πυγμάχος θα σκοτωθεί στο ρίνγκ (ή θα πεθάνει λίγο αργότερα) εντός του έτους.

Προβλέπω ένα διάσημο θρύλο της πυγμαχίας να περάσει φέτος.

Προβλέπω ότι η Rihanna και ο Chris Brown θα δεσμευθούν.

Προβλέπω ότι ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα για γεροντική άνοια. Είχα προβλέψει την ασθένεια του το 2012.

Το 2013 θα δούμε το πέρασμα διαφόρων προηγούμενων παγκόσμιων αρχηγών κράτους καθώς και των συζύγων τους. Οι εντάσεις σε Ιαπωνία και Κίνα θα κλιμακωθούν σε μεγάλο βαθμό την άνοιξη.

Προβλέπω ένα άλλο πολύ μεγάλο σεισμό για την Ιαπωνία και το επόμενο τσουνάμι εντός 60 ημερών. Προσεύχομαι να έχω άδικο.

Προβλέπω λιγότερους ανεμοστροβίλους για τις ΗΠΑ, αλλά εκείνοι που θα χτυπήσουν θα είναι πιό καταστρεπτικοί στη δύναμή τους. Πιθανόν για εναν μεγάλο στο δυτικό Οντάριο , στα τέλη Απριλίου. Προβλέπω γενικά κακές καιρικές συνθήκες στα νοτιοανατολικά και έναν τυφώνα που θα προσεγγίσει σε ξηρά στη Φλόριντα αυτό το φθινόπωρο. Προβλέπω ασυνήθιστα επίπεδα της ηφαιστειακής δραστηριότητας γύρω από το Pacific Rim , ιδιαίτερα στα μέσα του 2013.

Παρακολουθήστε τις ειδήσεις για την καταστροφή των ναρκών στην Κίνα μέσα σε 3 μήνες. Πολλοί θάνατοι.

Τραγωδία μόδας: Προβλέπω την επιστροφή στα μπλουζάκια πλέγματος για τους άνδρες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, προβλέπω ότι θα δούμε τους πιό μυστήριους μαζικούς θανάτους πουλιών και δεκάδες χιλιάδες ψάρια θα ξεβραστούν στις ακτές όλο το χρόνο. Οι θεωρίες συνωμοσίας θα αφθονούν. Προβλέπω μια σημαντική ανακάλυψη για τον καρκίνο του μαστού. Προβλέπω ότι θα υπάρξει μια ασυνήθιστη ποσότητα ατόμων που θα αναφέρουν ότι ο διαβήτης τους έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια "επανάσταση", αλλά θα προβληματίσουν το ιατρικό επάγγελμα. Βλέπω ένα ζώο να αφαιρείται από το κατάλογο απειλούμενων ειδών το τρέχον έτος. Ελπίζω να είναι για ένα θετικό λόγο. Βλέπω μια τεράστια σύγκρουση χώρου ή ατύχημα που θα επηρεάσει και τους δορυφόρους επικοινωνιών. Προβλέπω ότι η «μανία» για την επόμενη Ημέρα της Κρίσεως θα είναι οι ηλιακές εκλάμψεις. Προβλέπω ότι ο κόσμος δεν θα τελειώσει το 2013. Δεσμεύομαι με την επαγγελματική φήμη μου γι αυτό. Εάν βγω λάθος, θα σταματήσω τις προβλέψεις.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger