E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιανουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;  

ΚΡΙΟΣ
VΙΙΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ότι σπείρατε θα θερίσετε
Γενικά: Αυτό το μήνα μην βιαστείτε να κρίνετε τους άλλους για όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί και ξεκαθαρίστε τα πράγματα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφο σας με τις ιδιοτροπίες σας. Αποφασίστε τι θέλετε τελικά. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν που δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από εσάς.
Επαγγελματικά: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα με συναδέλφους και προϊσταμένους. Δεν είναι καιρός να θίξετε τα κακώς κείμενα.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σας προβληματίζουν έντονα, γιατί χρήματα που περιμένατε καθυστερούν.

ΤΑΥΡΟΣ
ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Απομακρυνθείτε από εξωτερικές επιρροές
Γενικά: Αυτό που έχει σημασία για εσάς τον Ιανουάριο είναι η προσωπική σας άποψη για τα πράγματα και όχι οι γνώμες των άλλων. Ότι κάνετε πρέπει να έχει την προσωπική σας σφραγίδα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κλείνεστε στον εαυτό σας και απομακρύνεστε από τον αγαπημένο σας. Ένας ώριμος διάλογος θα μειώσει τις εντάσεις και θα ηρεμήσει τα πνεύματα. Οι αδέσμευτοι αποζητάτε την ησυχία σας και βρίσκετε χίλιες δικαιολογίες για να μένετε μόνοι.
Επαγγελματικά: Εστιαστείτε σε ένα στόχο και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχετε. Η επιμονή και η υπομονή σας σύντομα θα ανταμειφθούν.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε παλιές οφειλές και χρέη και αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ρόδα είναι και γυρίζει
Γενικά: Τον Ιανουάριο ένας άνεμος αλλαγής πνέει στη ζωή σας που παρασύρει μακριά ότι έχει κάνει τον κύκλο του. Γι αυτό μην επιμένετε σε ότι σας εγκλωβίζει, ανοίξτε τα πανιά σας και βάλτε πλώρη για καινούργιες πολιτείες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφήνετε πίσω σας τις διαφορές που είχατε με το ταίρι σας στο παρελθόν και απολαμβάνετε ότι σας προσφέρει η ζωή. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε τη μεγάλη αγάπη αλλά μέχρι να έρθει ενδίδετε σε κάθε πειρασμό.
Επαγγελματικά: Οι έξυπνες ιδέες σας και η ευφυΐα σας θα σας ανοίξουν πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές. Εκμεταλλευτείτε το αλλά προσέξτε μη χάσετε το μέτρο.
Οικονομικά: Μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ
Η πίστη κινεί βουνά
Γενικά: Η πίστη και η αυτοπειθαρχία είναι τα όπλα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με επιτυχία οποιοδήποτε πρόβλημα βρεθεί στο δρόμο σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δηλητηριάζετε τη σχέση σας με την αδράνεια και την αναισθησία σας. Η λύση σας είναι η αντιμετώπιση και όχι η αποφυγή των προβλημάτων.
Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε συναρπαστικές αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις. Ο μαγνητισμός και η σεξουαλικότητα σας ανάβουν φωτιές.
Επαγγελματικά: Η κάρτα της Δύναμης συμβολίζει νίκη μετά από αγώνα. Αν έχετε λοιπόν εργαστεί σκληρά τους προηγούμενους μήνες ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.
Οικονομικά: Η αστάθεια και η αβεβαιότητα επικρατούν στα οικονομικά σας ωθούν να βρείτε επιπρόσθετες πηγές εισοδημάτων.

ΛΕΩΝ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Δεν υπάρχουν εγγυήσεις
Γενικά: Τον μήνα αυτό θα έρθετε αντιμέτωποι με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί και επιζητούν λύση. Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει πρώτα να αλλάξετε εσείς.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ζείτε μια περίοδο σύγχυσης και αμφιβολίας. Ότι είχατε σαν δεδομένο έχει αλλάξει και αναλογιστείτε αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις.
Επαγγελματικά: Οι πιέσεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο δεν αντιμετωπίζονται με φυγή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, οι εντάσεις είναι προσωρινές.
Οικονομικά: Άγχος από κακούς υπολογισμούς . Αλλάξτε μεθόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Ακολουθήστε τη ροή της ζωής
Γενικά: Μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει. Σε κανένα δεν αρέσουν οι αλλαγές, το ξεκαθάρισμα όμως είναι απαραίτητο, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι καινούργιο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι και να σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε από μια σχέση που έχει φθαρεί. Οι αδέσμευτοι αναπολείτε ακόμα μια ιστορία που έχει τελειώσει. Το χτες όμως πέρασε, ζήστε λοιπόν το σήμερα.
Επαγγελματικά: Είναι μια καλή περίοδος για να αλλάξετε στρατηγική. Εφαρμόσετε νέες μεθόδους στην εργασία σας που μακροχρόνια θα σας αναβαθμίσουν επαγγελματικά.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σας εξαρτώνται από την εν γένει διαχείριση σας.

ΖΥΓΟΣ
XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Γεφυρώστε τις διαφορές σας
Γενικά: Η θετική στάση με την οποία αντιμετωπίζεται τους ανθρώπους και τις καταστάσεις της ζωής σας θα συντελέσει ώστε να μην σας αγγίζουν οι μικρότητες της καθημερινότητας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αξιολογήστε ότι σας έχει κουράσει και επιδιώξτε την ποιοτική αναβάθμιση της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι όπου και να πάτε δεν προβλέπετε να είστε μόνοι, αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες.
Επαγγελματικά: Άνθρωποι που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.
Οικονομικά: Δυσκολίες και αναβολές αλλά χωρίς σοβαρό λόγο ανησυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Πισώπλατα μαχαιρώματα
Γενικά: Αυτό το μήνα δεν βλέπετε καθαρά τι γίνετε γύρω σας, και το παρασκήνιο οργιάζει. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ακροβατείτε σε ένα τεντωμένο σχοινί και σας και γέρνετε πότε από την μια και πότε από την άλλη Έτσι είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες και καταφεύγετε σε ψέματα και κοροϊδίες. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να πληρώσετε το τίμημα μιας απαγορευμένης αγάπης.
Επαγγελματικά: Το κλίμα που επικρατεί στο χώρο της εργασίας σας δεν είναι θετικό γι αυτό καλά θα κάνετε να καλύψετε τα νώτα σας. Παρ’ όλα αυτά θα έχετε στήριξη από άτομα που δεν περιμένετε.
Οικονομικά: Τα μάτια σας δεκατέσσερα, υπάρχει τάση να χάσετε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ
Αντιμέτωποι με τα λάθη του παρελθόντος
Γενικά: Αυτό το μήνα μην παίρνεται τίποτα αψήφιστα. Καλό θα ήταν να μην αποφασίσετε για σημαντικά θέματα αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε αν θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα ή να θα προσπαθήσετε για μια καινούργια αρχή. Μην αποφασίσετε παρορμητικά γιατί θα το μετανιώσετε. Οι αδέσμευτοι αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και επανεξετάζετε τις ανάγκες σας.
Επαγγελματικά: Αλλαγές στα επαγγελματικά σας και αυξημένες απαιτήσεις. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα, καθώς επίσης συνέπεια και οργάνωση.
Οικονομικά: Ιεραρχείστε τις ανάγκες σας, και βάλτε φρένο στις άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Μετά την καταιγίδα το ουράνιο τόξο
Γενικά: Αυτό το μήνα το κλίμα έντασης υποχωρεί και επιτέλους παίρνετε μια βαθιά ανάσα. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, καθώς αφήνετε πίσω σας ότι είναι ψεύτικο, και ατενίζετε το μέλλον με πίστη και αισιοδοξία.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε μια θαυμάσια επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, έρχεστε κοντά ο ένας στον άλλο και κάνετε εκ νέου σχέδια. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα μείνει όμως σε φιλικό επίπεδο.
Επαγγελματικά: Ο εργασιακός σας τομέας παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Ακόμα κι αν παρουσιαστούν δυσκολίες οι προοπτικές είναι ευοίωνες. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας.
Οικονομικά: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Μπερδέματα και ασυνεννοησία
Γενικά: Τον Ιανουάριο τα μάτια σας στην πλάτη σας. Κάτι μαγειρεύεται από τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε ότι τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Επικρατεί σύγχυση και ασυνεννοησία και δυσκολεύεστε να βρείτε ένα κώδικα επικοινωνίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε απρόσμενες γνωριμίες που θα σας ξεσηκώσουν χωρίς λόγο.
Επαγγελματικά: Μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις που σας δίνουν για να μην απογοητευτείτε. Δεν είναι καιρός για δράση γι αυτό κάντε πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας αποφορτίζουν
Οικονομικά: Έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει θα σας προβληματίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ
Η επιτυχία θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας
Γενικά: Αυτό το μήνα πάρτε πρωτοβουλίες και κυνηγήστε τα όνειρα σας. Αξιολογήστε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί και δράστε με σύνεση.
Αισθηματικά: Ένας μήνας αρμονίας και χαράς. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τη σχέση σας με μικροαποδράσεις όποτε σας δίνεται η ευκαιρία. Οι αδέσμευτοι βγάζετε στο φως τον κρυμμένο ερωτισμό σας.
Επαγγελματικά: Οι οργανωμένες κινήσεις και ο γόνιμος διάλογος θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια που κάνετε εδώ και καιρό. Επενδύστε στις κοινωνικές επαφές.
Οικονομικά: Με μέτρο και σωστό προγραμματισμό τα οικονομικά σας καλυτερεύουν.

http://www.astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger