E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O αδελφός του Άρμστρονγκ αποκαλύπτει: Απάτη η προσσελήνωση!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013


«Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα», ήταν μια από τις πιο διάσημες κουβέντες που έγραψαν ιστορία τον 20ο αιώνα. Τι θα γινόταν όμως αν μάθαινε κανείς ότι ο Νιλ Άρμστρονγκ είπε ψέματα ότι πάτησε το φεγγάρι;
Σε βιογραφία του το 2005, ο Άρμστρονγκ ισχυρίζεται ότι ακολούθησε τη γραμμή του Apollo 11 καθ ‘οδόν προς το φεγγάρι. Αντιθέτως ο αδελφός του Ντιν, δήλωσε σε νέο ντοκιμαντέρ του BBC ότι το βίντεο με την προσσελήνωση είχε γραφτεί πολύ πριν οι μπότες του αστροναύτη αγγίξουν το φεγγάρι.
Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε μερικούς μήνες μετά το θάνατο του Νιλ Άρμστρονγκ, ο Ντιν επέμενε ότι ο αδελφός του του είχε αποκαλύψει διάφορα στοιχεία πολύ πριν από την αποστολή και του είχε ζητήσει τη γνώμη του.
«Πριν πάει λοιπόν στην αποστολή κάλεσε εμένα και την οικογένειά μου σπίτι του για να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί», αποκάλυψε ο Ντιν Άρμστρονγκ, σύμφωνα με την Telegraph. «Γιατί δεν παίζουμε ένα παιχνίδι με ρίσκο, όταν πάνε για ύπνο τα παιδιά;… Θα το απολαύσετε αρκετά», είπε ο Νιλ, όπως ισχυρίζεται ο αδελφός του με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.
«Ξεκινήσαμε παίζοντας το παιχνίδι και στη συνέχεια του γλίστρησε ένα κομμάτι χαρτί, λέγοντας να το διαβάσω και να του πω τη γνώμη μου. Το χαρτάκι αυτό έγραφε: Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά και ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα. Σκέφτηκε ότι ίσως μου άρεσε και γι’ αυτό επέλεξε εμένα να το διαβάσω. Πραγματικά με ενθουσίασε αρκετά!». Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Ντιν Άρμστρονγκ για… τον αδελφό του, στο νέο ντοκιμαντέρ που ήρθε στη δημοσιότητα.
http://www.koolnews.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger