E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι πραγματικά συνέβη με την Χ.Κλίντον; - Πόσο βάση έχουν οι θεωρίες εξόντωσής της;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013


Tι έχει συμβεί, τελικά με την Χίλαρι Κλίντον. Το defencenet.gr πρώτο δημοσιοποίησε στην Ελλάδα τις εκτιμήσεις που συνδέουν την περιπέτεια της υγείας της με τραγικά γεγονότα (χωρίς να εποκλείεται και η απόπειρα δολοφονίας της με τρόπο τέτοιο που να φανεί ως ατύχημα. 
Ενώ κάποιοι αναλυτές συνδέουν το όλο θέμα γύρω πό την ιστορία της αναγκαστικής προσγείωσης ενός αμερικανικού αεροσκάφους στο Ιράν. Πιο  συγκεκριμένα και όπως έχει επίσης γράψει πρώτο το defencenet.gr "μικρό αμερικανικό πολιτικό αεροσκάφος" πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ahwaz σε μια περίεργη ιστορία, αφού αμερικανικά αεροπλάνα δεν περνάνε ούτε για αστείο έστω κοντά στον εναέριο χώρο του Ιράν.
Το παραπάνω είχε αναοινώσει ο υπεύθυνος του αεροδρομίου Mahmoud Rasoulinejad λέγοντας πως το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Ντουμπάι με κατεύθυνση την Ολλανδία.
Από εκεί και πέρα όμως ξεκινούν τα ερωτήματα. Γιατί οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν ύστερα από 20 ημέρες την προσγείωση του αεροσκάφους χωρίς να ανακοινώσουν καμία άλλη λεπτομέρεια; Ούτε τον τύπο του αεροσκάφους αλλά ούτε τον ιδιοκτήτη ή την εταιρεία που αυτό μπορεί να ανήκε.
Επιπλέον ο ίδιος εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε σήμερα πως το αεροσκάφος για το οποίο και πάλι αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες αναχώρησε από το Ahwaz ύστερα από την επιδιόρθωση της βλάβης
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός των ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που κράτησαν οι Ιρανοί γύρω από το περιστατικό αυτό. Χαμηλοί τόνοι που σχετίζονται με μια ανακοίνωση από τον υπεύθυνο του αεροδρομίου και μόνο και όχι από το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών ή την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας του Ιράν.
Ποιοι ή ποιος ήταν οι επιβάτες ή ο επιβάτης του αεροσκάφους και για πιο λόγο αναχώρησαν εσπευσμένα  από το Ιράν κατευθυνόμενοι σε άλλες χώρες του Κόλπου, όπως είπε ο Ιρανός αξιωματούχος. Γιατί έφυγαν ο καθένας σε διαφορετική χώρα και όχι όλοι μαζί σε μια από αυτές; Και γιατί δεν κατονομάστηκαν ποιες είναι αυτές οι χώρες;
Το άλλο μεγάλο ζήτημα είναι ο τύπος του αεροσκάφους. Επίσημα ούτε από ΗΠΑ –εφόσον έφερε αμερικανικό νηολόγιο- ούτε και από το Ιράν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για τον τύπο του αεροσκάφους. Το μόνο που υπάρχει και επαναλαμβάνεται συνέχεια και μονότονα είναι το «μικρό αμερικανικό πολιτικό αεροσκάφος».  
Όπως διέρρευσε από ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης του Ιράν από ανεξάρτητη πηγή έγινε  γνωστό πως το αεροσκάφος ήταν ένα Falcon 900 και πως η ζημιά επιδιορθώθηκε αφού πρώτα κλιμάκιο Γάλλων τεχνικών έφτασε στο Ιράν για να επιδιορθώσει το αεροσκάφος.
Σίγουρα το Falcon 900 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μεγάλο αεροσκάφος αλλά ούτε και ως μικρό με την έννοια ενός δικινητήριου ελικοφόρου για παράδειγμα.
Το άλλο κύριο ερώτημα είναι για πιο λόγο το αμερικανικό αυτό αεροσκάφος επέλεξε να προσγειωθεί στο Ιράν σε μια διαδρομή από το Αμπού Ντάμπι προς την Ολλανδία. Αν και η διαδρομή του προς Ολλανδία το φέρνει οριακά μέσα στον εναέριο του Ιράν εντούτοις πιο κοντά ως αεροδρόμιο εναλλαγής ήταν αυτό της Βασόρα ή να επέστρεφε πίσω στο Αμπού Ντάμπι παρά να προσγειωθεί στο Ahwaz 150 χλμ. πιο μακριά.
Μπορεί η παρουσία του αεροσκάφους να σχετίζεται με μυστικές διαπραγματεύσεις Αμερικανών και Ιρανών; Χρησιμοποίησε ποτέ η CIA Falcon 900 στις μυστικές της πτήσεις μεταφέροντας κρατουμένους ύποπτους για τρομοκρατία;  Επέβαινε σε αυτό ομάδα διαπραγμάτευσης; Είναι τυχαίο που το Falcon 900 ήταν τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα το ιδιωτικό αεροσκάφος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Bill Clinton; Και πως σχετίζεται με αυτό η απουσία της Hillary Clinton από κάθε δημόσια εμφάνιση εδώ και 15 ημέρες περίπου;
Έγινε ατύχημα (υπάρχει και η θεωρία ότι έριξαν επάνω της ένα μεταγωγικό αεροσκάφος για να φανεί ότι έγινε ατύχημα) κατά το οποίο σκοτώθηκε και ο διοικητής των Seal , Job Price,  όπως άλλωστε έκανε γνωστό η αμερικανική κυβέρνηση, (ο οποίος συνόδευε την Χίλαρι Κλίντον), διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο εν λόγω στρατιωτικός πέθανε οχι κατα την διάρκεια κάποιας μάχης, αλλά και χωρίς να ανακοινωθεί  συγκεκριμένος λόγος.
To περιεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι η εξαφανιση της Κλίντον από την πολιτική σκηνη (και η αντικατάστασή της) έγινε ύστερα από μιά δήθεν άσχημη περίοδο με γρίπη στό στομάχι, κατόπιν από μιά δήθεν διάσειση, καί τελικά χθές εισήχθη στό νοσοκομείο με αιμάτωμα στό κεφάλι.
Πάντως οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι πολύ σοβαρότερο έχει συμβεί στην Χίλαρι Κλίντον από αυτά που έχουν ανακοινωθεί επίσημα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger