E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σαδομαζοχιστικό παιχνίδι του «50 αποχρώσεις του γκρι» σκότωσε κοπέλα!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013



Ένας άντρας από τη Σουηδία, ο οποίος σκότωσε την κοπέλα του έπειτα από ένα βίαιο σαδομαζοχιστικό «παιχνίδι» εμπνευσμένο από το best-seller βιβλίο «50 αποχρώσεις του γκρι», πρόκειται να δικαστεί για τη δολοφονία της.
Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτύπησε τη Γερμανίδα σύντροφό του 123 φορές με ένα ξύλινο χάρακα, ενώ την είχε δέσει στο κρεβάτι με νάιλον και προφυλακτικά. Ο 31χρονος «αφέντης» (όπως τον αποκαλούσε) δήλωσε πως η κοπέλα ήταν πλήρως συναινετική στα όσα συνέβαιναν.
Το ημερολόγιο της κοπέλας, που ανακαλύφθηκε από τους αστυνομικούς, έγραφε: «Μου είπες κάποτε πως δεν θέλεις να με δεις να πονάω αληθινά. Είμαι δουλοπρεπής αλλά δεν είμαι μαζοχίστρια».
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Αρχές, ο άντρας κάλεσε την Άμεση Δράση τη στιγμή που διαπίστωσε πως η σύντροφός του είχε σταματήσει να αναπνέει,και προσπάθησε να την σώσει με τεχνητή αναπνοή, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του το ασθενοφόρο.
Η κοπέλα επισπεύστηκε στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε τη φροντίδα των γιατρών για δύο μέρες, μέχρι να σβήσουν τα μηχανήματα που προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Η αιτία θανάτου της ήταν τα σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα που είχε υποστεί, λόγω της έλλειψης οξυγόνωσης του εγκεφάλου της. 

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger