E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Να κατάσχει και τους δονητές ο Στουρνάρας

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


Εκτός από όλα τα υπόλοιπα ληστρικά μέτρα, το Τρίο Στούτζες που μας κυβερνά, έχει βάλει στο στόχαστρο τις “ακίνητες” καταθέσεις. Έτσι, όποιες καταθέσεις παραμένουν χωρίς κίνηση για τουλάχιστον είκοσι χρόνια θα κατάσχονται από το κράτος, με τη συνεργασία των τραπεζιτών.

Απορίες προκαλεί όμως η έλλειψη δημιουργικής φαντασίας του Στουρνάρα.

Γιατί μόνο οι ακίνητες καταθέσεις; Το μέτρο θα μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλους τομείς της οικονομίας:

Έχεις κυρά μου κοσμήματα που σκονίζονται στο συρτάρι, ή – ακόμα χειρότερα – σε καμμιά θυρίδα; Αν παραμένουν αφόρετα για χρόνια, να τα παίρνει το κράτος.

Έχεις πλούσια συλλογή από δίσκους βινυλίου; Έλα, μη λες ψέματα, ξέρουμε οτι δεν τους χρησιμοποιείς και είσαι όλη μέρα στο YouTube και κατεβάζεις τόνους mp3. Είναι δίκαιο το κράτος να κατάσχει τη συλλογή. Ακόμα και στο Μοναστηράκι να βγεί να τους πουλήσει ο Μηταράκης, όλο και κάτι θα βγάλει για το κράτος.

Σου είχαν κάνει δώρο μίξερ στο γάμο σου προ εικοσαετίας, αλλά ούτε που έφτιαξες ποτέ κέϊκ μωρή ακαμάτρα; Αυτοδικαίως το μίξερ να γίνεται ιδιοκτησία του κράτους.

Αγόρασες δονητή αλλά τον ξέχασες στο συρτάρι γιατί εν τω μεταξύ βρήκες γκόμενο; Να τον πάς αμέσως στον Στουρνάρα. Όσο να πεις, 40-50 ευρώ θα τα πιάσει.

Αυτά και άλλα πολλά μέτρα θα μπορούσε να θεσμοθετήσει η σοφή ηγεσία που κυβερνά. Τί διάολο, δεν σκέφτονται εκεί στην Κυβέρνηση;


http://amantomatimou.wordpress.com/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger