E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όσκαρ, ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος στον κόσμο!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μπορεί ο Όσκαρ να πέθανε πριν γίνει διάσημος, όμως η φήμη του σήμερα φτάνει μακρυά. Ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος του κόσμου από τη Νότιο Αφρική, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια εγείροντας κύμα συλλυπητηρίων στο προφίλ του στο facebook όταν ανακοινώθηκε πως πέθανε.      

Το 2009 ο Όσκαρ και η ιδιοκτήτριά του Joanne Lefson ξεκίνησαν ένα επικό ταξίδι για να συγκεντρώσουν χρήματα και να επιστήσουν την προσοχή στο καταφύγιο σκύλων. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του που είχε τίτλο 'World Woof Tour' και περιλάμβανε 36 χώρες, η κ. Lefson πήγε βόλτα τον Όσκαρ  στο Angkor Wat, το Μάτσου Πίτσου και στην Κόστα Ρίκα. Έπειτα κατέγραψε τα ταξίδια τους στο βιβλίο της:  'Ahound the World: My Travels with Oscar' που κυκλοφόρησε το 2010.      

Παρ' όλα αυτά το ταξίδι τους έφτασε στο τέλος όταν χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο στο San Jose, στην Καλιφόρνια. Η κ. Lefson δεν έδωσε εξηγήσεις για τις λεπτομέρειες του ατυχήματος, απλά δήλωσε πως ο θάνατος του Όσκαρ "άφησε ένα βαθύ κενό στην καρδιά της αλλά και στον κόσμο για τον οποίο ταξίδευε προωθώντας την υιοθεσία των άστεγων σκυλιών". Πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τον Όσκαρ στις 25 Ιανουαρίου στο Κέιπ Τάουν. 



























Πηγή: www.lifo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger