E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια είναι η πιο VIP πτέρυγα στον Κορυδαλλό; Η 6η ή το ... ψυχιατρείο;

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013


Οι φυλακές του Κορυδαλλού δεν είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Ή τουλάχιστον όσοι "νοσηλεύονται" εκεί δεν βρίσκονται για θεραπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ... "μέσα", στο ψυχιατρείο του ευαγούς σωφρονιστικού καταστήματος είθισται να "φιλοξενούνται" και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα οι πλέον προνομιούχοι των κρατουμένων. 


Σύμφωνα με όσα σημειώνονται, οι ανέσεις και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εκεί κρατούμενοι ωχριούν σε αυτά που απολαμβάνουν οι VIP της έκτης πτέρυγας και καθιστούν ... "φρενοβλαβείς" όλους τους υπόλοιπους εκτός ψυχιατρείου έγκλειστους.

Τα ντελίβερι πάνε κι έρχονται ενώ τα μπουκάλια ουίσκι αποτελούν προφανώς τη συνιστώμενη πανάκεια από τους θεράποντες γιατρούς ως θεραπευτική αγωγή του νευρολογικής φύσης νοσήματος τους.

Το αξιοπερίεργο δε, σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζονται, είναι πως μόνιμοι θαμώνες του ψυχιατρείου αποτελούν έγκλειστοι για αδικήματα προστασίας κι εκβιασμών συγκεκριμένης ... "πτέρυγας".

Όπως επίσης υποστηρίζεται, μετά από δική τους ... παραγγελιά έγινε η κατασκευή της πισίνας και η υποδομή για μπαρ και για μπάρμπεκιου, που κατεδαφίστηκαν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των έργων από τον Τύπο.

Τί άραγε έχει να πεί για όλα τα παραπάνω η διεύθυνση των φυλακών και το υπουργείο Δικαιοσύνης;

http://www.bloko.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger