E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σαϊεντολόγοι στρατολόγησαν με τη βία τα παιδιά της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013



Τα μυστικά που έχει βγάλει στη φόρα σχετικά με τη Σαϊεντολογία το νέο βιβλίο του Λόρενς Ράιτ με τίτλο «Going Clear» προκαλούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες συζητήσεις στον χώρο της showbiz.
Μέσα στις σελίδες του, το βιβλίο αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ «χρυσοθηρικά», με μόνο σκοπό να ενισχύσει την καριέρα της, και πως ασπάστηκε την Σαϊεντολογία μόνο και μόνο για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Επίσης, ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται πως τα υιοθετημένα παιδιά των δύο ηθοποιών, Ισαμπέλα και Κόνορ, προσαρτίστηκαν βίαια στην Σαϊεντολογία, με μέλη της εκκλησίας να τα παραπλανούν, κάνοντάς τα να πιστεύουν πως η μητέρα τους είναι «υπερβολικά πιεστική», ενώ δηλώνει πως ο γάμος μεταξύ των δύο αστέρων του Χόλυγουντ διαλύθηκε εξαιτίας της αφοσίωσης του Κρουζ στην θρησκεία που υπηρετεί.
Η 45χρονη Κίντμαν από την πλευρά της αρκέστηκε στο να δηλώσει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter, τα εξής: «Έχω κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλω να μιλήσω δημόσια για την Σαϊεντολογία. Έχω δύο παιδιά τα οποία είναι Σαϊεντολόγοι – τον Κόνορ και την Ισαμπέλα – και σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω τους».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger