E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βέφα Αλεξιάδου καρφώνει την Ελένη Μενεγάκη!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013


Βολές της μαγείρισσας εναντίον Ελένης...
Σάλο έχει προκαλέσει η τελευταία συνέντευξη της κα. Βέφας Αλεξιάδου. Η ευγενική μαγείρισσα που "έσταζε" μέλι όταν μιλούσε για τις διάσημες παρουσιάστριες με τις οποίες έχει συνεργαστεί στην τηλεόραση, για πρώτη φορά αφήνει τις μεγαλοψυχίες και εξαπολύει δριμύ "κατηγορώ" εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, της Ρούλας Κορομηλά αλλά και της Πόπης Χατζηδημητρίου.

Η κα. Βέφα Αλεξιάδου, χαρακτήρισε και τις τρείς τους "αχάριστες" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Ough”. Και δεν σταμάτησε εκεί. Με ευθείες βολές, κυρίως προς την Ελένη Μενεγάκη, η μαγείρισσα αποκάλυψε πως: "Δούλεψα με όλες τους, την Πόπη Χατζηδημητρίου, τη Ρούλα και την Μενεγάκη. Ήταν καλές κοπέλες. Μόνο που κι οι τρεις ήταν αχάριστες. Ίσως έφταιγε ο φόρτος εργασίας και το γεγονός ότι η γνωριμία μας ήταν κυρίως επαγγελματική, αλλά δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο ποτέ, ποτέ, ποτέ. Η Ελένη σ’αυτό το εξοχικό έφαγε και ήπιε. Ήρθε Πάσχα εδώ με τον Λάτσιο και είχαμε στο τραπέζι κοκορέτσια. Θυμάμαι με ρωτούσε για εκείνον και με συμβουλευόταν γιατί μ’ είχε σαν μάνα της”.

Και συμπληρώνει για το αν έμαθε μαγειρική στην Ελένη Μενεγάκη: "Ποια; Η Ελένη; Μόνο να τρώει έμαθε!”



Ο Βαγγέλης Περρής, με αφορμή την "καυτή" συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης απο τη ραδιοφωνική του εκπομπή: "Η μαγειρική ξέραμε οτι "ενώνει" αλλά εδώ η κα. Βέφα - (διαβάζοντας παράλληλα αποσπάσματα απο τη συνέντευξή της) - λέει πολλά. Εμείς την είχαμε μέχρι σήμερα σαν μαμά μας. Θυμάσαι Ελενάκι μου -(είπε απευθυνόμενος στην Έλενα Παπαβασιλείου) - πως εμφανίσθηκε η κα. Βέφα, τρείς μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της, σε επίδειξη μόδας; Με μια κατακόκκινη τουαλέτα και έμοιαζε σαν αυτά τα τετράγωνα τα αμερικάνικα ψυγεία... με πόδια...".

fthis.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger