E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηλίας Βρεττός: Η Αραβανή το παραμύθι της επανασύνδεσης με την Ζενίλντα και η χυλόπιτα!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013


Δεν μιλάει-λέει-για τα προσωπικά του!Θέλει να επικεντρώνονται μόνο στη μουσική του. Γι αυτό άλλωστε και δεν παραδέχεται δημόσια την σχέση του. Γι αυτό και προσπαθεί να μπερδέψει το κοινό. Όπως και να χει…θέλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλός τραγουδιστής. και το παλεύει μόνος. Και βρήκε την ευκαιρία από το παιχνίδι του ΑΝΤ1 να ξεφύγει λίγο απο την Football League και ν΄ανέβει στην Super. Στο θέμα μας τώρα. Η «νέα» αλήθεια για τα προσωπικά του Ηλία είναι μια…σύμφωνα πάντα με ελεγχόμενες διαρροές που σκοπό και στόχο έχουν να τον συντηρήσουν στον αφρό. Ο Ηλίας Βρεττός είναι-αυτή την εβδομάδα-μαζί με τη Ζενίλντα και περνάει μια χαρά. Δεν θέλει όμως να το λέει…


Είναι παιχνίδια της δουλειάς αυτά…όπως και τα νυχτοπερπατήματα με την Αραβανή! Την φίλη του Ευαγγελία αφού οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια. Έγιναν φίλοι ξαφνικά; Μάλλον κάποιος ενοχλήθηκε με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους…τα φιλάκια τις αγκαλιές και τα χαδάκια σε δημόσιο χώρο και έδωσε εντολή να το μαζέψουν…θα πω εγώ! Οι «ηθικοί αυτουργοί» των διαρροών υποστηρίζουν πώς η Ζενίλντα δεν έχει κανένα πρόβλημα που δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις γιατί το κορίτσι τον αγαπά! Πολύ! Και όταν για ένα διάστημα τα «τσούγκρισαν» εκείνη με τον τρόπο της, τον έφερε και πάλι στην αγκαλιά της! Άλλωστε κρατάει πάνω από 2 χρόνια η σχέση αυτή! Μάλιστα ο ίδιος ο Βρεττός «καρφώθηκε» όταν στο live της Κυριακής ο Αργύρης Αγγέλου διάβαζε ζωντανά τα μηνύματα των τηλεθεατών στο twitter!

Ένας από αυτά τον προέτρεπε να τα φτιάξει με την χορεύτρια Κλωντια Άννα και εκείνος κοιτώντας την κάμερα έγνεψε «όχι» κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο, ρίχνοντας χυλόπιτα! Λες και δεν μπορούσε να το δεί χαριτωμένα, όπως άλλωστε κάνει όταν ανεβάζει φωτογραφίες τους συνέχεια στο twitter! Έστω να έλεγε πως θα μπορούσε γιατί είναι κούκλα η Κλώντια Άννα! Τέτοια χυλόπιτα ρε παιδί μου. Λες και τον περιμένει παντόφλα στο σπίτι… Από ποιον όμως; Από την Ζενίλντα ή την Ευαγγελία; Καρδιοκατακτητή μου!!!!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger