E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καμάκια μας βγήκαν Σαμαράς και ΓΑΠ!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013



Για τα φοιτητικά του χρόνια και την περίοδο που συγκατοικούσε με τον Αντώνη Σαμαρά, την οικογένειά Παπανδρέου και τις ερωτικές του κατακτήσεις μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός στην εφημερίδα Oregonian του Ορεγκον των ΗΠΑ.
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι αποτελεί δικαιολογία ότι η Ελλάδα ευθύνεται για την οικονομική κρίση. Για την περίοδο διακυβέρνησής του λέει ότι προχώρησε σε πολλές μεταρρυθμίσεις που δυσαρέστησαν ανθρώπους «που είχαν πάρε-δώσε με την εξουσία, το χρήμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει τη λιτότητα «φαύλο κύκλο» ενώ προτείνει να δοθούν κουπόνια στους ανέργους νέους για «να τους αφήσουμε να σπουδάσουν οπουδήποτε θέλουν, κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης και να μετεκπαιδευτούν. Διαφορετικά, θα είναι μια χαμένη γενιά». Επίσης προτείνει «ένα πράσινο σχέδιο Μάρσαλ, το οποίο θα φέρει επενδύσεις και τη σταθεροποίηση της περιοχής».
Ο Α. Σαμαράς και οι… κατακτήσεις!
Ο κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι με τον πολιτικό του αντίπαλο Αντώνη Σαμαρά έπιναν πολύ όταν ήταν συμφοιτητές στο Άμχερστ!
«Εγώ ήμουν στην εξορία, αυτός όχι. Μπορούσε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Αλλά, φυσικά, ήταν εναντίον της χούντας. Εγώ ήμουν περισσότερο αναμεμειγμένος με την πολιτική, συμπεριλαμβάνοντας και τα δρώμενα στις ΗΠΑ αφού ήταν η εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, του ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων κλπ. Τότε ήταν αποχές που οι φοιτητές ήταν αρκετά ριζοσπαστικοί» αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου για την εποχή που ήταν συμφοιτητές με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρώην πρωθυπουργός δε διστάζει να αποκαλύψει πως χρησιμοποιούσε την κιθάρα για να έχει επιτυχία στο άλλο φύλο.
«Η κιθάρα μου ήταν ένας τρόπος για να προσελκύσω το άλλο φύλο. Κατά περιόδους επιτυχής μάλιστα. Τόσο η κιθάρα όσο και η ελληνική μουσική. Συνηθίζαμε να συχνάζουμε μαζί με τον Αντώνη. Επίσης πίναμε πολύ…», αποκαλύπτει ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, επιτίθεται στη συνέχεια στον πολιτικό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως όσο ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν αρνητικός, ιδιαίτερα επικριτικός και εκμεταλλευόταν με ευκολία τον πόνο των Ελλήνων». «Πολλάκις του απηύθυνα πρόσκληση για συνεργασία χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.
on news.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger