E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μυστήριο με την επιστροφή του Τσάβες – Τι δηλώνει ο στενός του συνεργάτης

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Ο Ούγκο Τσάβες, που νοσηλεύεται εδώ και έξι εβδομάδες στην Κούβα μετά την επέμβαση για αφαίρεση καρκινικού όγκου στην οποία υποβλήθηκε, κάνει φυσικοθεραπεία «ενόψει της επιστροφής του» στη Βενεζουέλα, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, στην ετήσια ομιλία του ενώπιον του Κογκρέσου.
Ο Μοράλες, που είναι στενός σύμμαχος του προέδρου της Βενεζουέλας, είπε ότι «επικοινώνησε με την Κούβα χθες και προχθές», χωρίς να προσδιορίσει την ταυτότητα του συνομιλητή του.
«Ο Ούγκο Τσάβες κάνει φυσικοθεραπεία ενόψει της επιστροφής του στη χώρα», είπε ο Μοράλες ο οποίος επισκέφθηκε τον Τσάβες στις 8 Ιανουαρίου. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Τσάβες «του λείπει στις διεθνείς συνόδους».
   Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ούτε έχει εμφανιστεί δημοσίως, μετά την αναχώρησή του για την Κούβα, στις 10 Δεκεμβρίου, όπου εγχειρίστηκε για τέταρτη φορά για την αφαίρεση καρκινικού όγκου από την πύελο. Το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Εξωτερικών Ελίας Χάουα ανέφερε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι συνομίλησε μαζί του και ότι ο πρόεδρος «αστειεύτηκε» και του έδωσε οδηγίες για τη σύνοδο των χωρών της Λατινικής Αμερικής που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα στη Χιλή.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger