E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για, εσένα Κριέ. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα, χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σου φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα καλό είναι να στρέψεις την προσοχή σου στο σύντροφό σου και να μην αποφύγεις να λύσεις τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Κριοί, μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα προκύψουν. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και, με τις καλές επιρροές που σας στέλνει η σημερινή όψη του Ερμή με τον Δία, ίσως ο έρωτας σας πλησιάσει επικίνδυνα!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και πρέπει να το δεις κι εσύ αυτό, φίλε Κριέ, και να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα σε προβληματίσουν περισσότερο, αλλά αν δείξεις προσοχή στις κακοτοπιές, θα έχεις και εκεί τα ανάλογα αποτελέσματα.






Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Ταύρε, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, αν δεν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν και θα είναι εξ αιτίας της δικής σου αμέλειας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, να είστε αισιόδοξοι και να μην αφήνετε τίποτα να σας ρίχνει. Η σχέση που επιθυμείτε δεν θα αργήσει να έρθει στη ζωή σας!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και προγραμματισμός, κυρίως για να καλύψεις παραλείψεις των συναδέλφων σου, που όμως επηρεάζουν άμεσα και την δική σου πρόοδο στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με χρέη του παρελθόντος και μην αφήνεις να σου μαζεύονται επιπρόσθετες υποχρεώσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην αφήσεις, φίλε Δίδυμε, τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Κυρίως, δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου, για τις ανασφάλειες που σε έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή, μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Δίδυμοι που είστε ακόμη στο ψάξιμο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο νομίζεις. Αρκετά εμπόδια εξαφανίζονται και μπορείς να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται σιγά-σιγά και αν αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, θα ηρεμήσεις σύντομα από αυτό το άγχος.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μην βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου, ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να περάσεις μια όμορφη Τετάρτη παρέα με το ταίρι σου και να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, επέλεξε με μεγαλύτερη προσοχή τους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί μην ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως απογοητευτείς πολύ όταν το ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς σήμερα να είσαι χαλαρός, γιατί πολλά ζητήματα έχουν μπει στο σωστό δρόμο και μπορείς να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών, που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετά μετρημένες κινήσεις. Μην ξεφύγεις και μην πάρεις ρίσκα!!!




Λέων
23/7-23/8

Επιτέλους σήμερα, φίλε Λέων, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθηση και ο Άρης με τον Ερμή που κινούνται στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσουν σημαντικά να την διατηρήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να δεχτείς ακόμα και τις συμβουλές του, γιατί πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε, έτσι η σχέση σου θα μπει σε νέες, πιο γερές βάσεις. Οι Λέοντες που έχετε βαρεθεί την μοναξιά, δείξτε το πιο ευχάριστο πρόσωπό σας και σύντομα θα σας πλησιάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν. Έχεις πολλά να κάνεις σήμερα και χρειάζεται έξτρα προσπάθεια, αλλά εσύ δείχνεις διατεθειμένος να δουλέψεις παραπάνω, προκειμένου να τελειώνεις. Ακόμα και στα οικονομικά σου βάζεις μια καλή σειρά και σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα, φίλε Παρθένε. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις, που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια, γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με όσα σε προβληματίζουν. Στην ζωή των αδέσμευτων Παρθένων έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή με συνεργασίες ή υποθέσεις που δεν τραβάνε. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί παρασύρεσαι σε αγορές, που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου και σε αυτόν τον τομέα δεν έχεις κανένα περιθώριο.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις, για καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, γιατί το άγχος που έχεις, προκαλεί εκνευρισμό, και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλα για όσα σε απασχολούν, στο σύντροφό σου. Οι Ζυγοί που δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η εργασία σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, φίλε Ζυγέ, και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες, που έχουν παρουσιαστεί και προκαλούν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου το τελευταίο διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι πως δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν πολύ καλύτερα και κάποιες προτάσεις, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου. Να είσαι συγκεντρωμένος!!!




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά - σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και, με τη βοήθεια του Ερμή από τον Υδροχόο, αντιμετωπίζεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει να λύσεις μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Σκορπιοί που κοιμάστε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε διάφορες δυσκολίες, αν είσαι Σκορπιός. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις με κάποιους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται πολύ προσοχή και καθόλου σπατάλες, για να μπουν σε μια σειρά.





Τοξότης
23/11-21/12

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, φίλε Τοξότη, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις ποιά είναι τα προβλήματα, που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Τοξότες που δεν έχετε συναντήσει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο κι αυτό γιατί έχεις δουλέψει πολύ στο παρελθόν. Μην αφήσεις κάποιες στιγμές έντασης να διαλύσουν όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και, ειδικά στις συνεργασίες σου, να είσαι πολύ προσεκτικός. Τα οικονομικά σου θέλουν μια πολύ ώριμη στάση, για να μη βγεις από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Αιγόκερε, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί. Θα έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Αν παραμένεις αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, που είναι πάρα πολλές. Μπορεί σήμερα να προκύψουν νέες συνεργασίες και κάποιες από αυτές, θα αυξήσουν και τα έσοδά σου. Να είσαι συνετός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Φίλε Υδροχόε, για εσένα ξημερώνει μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, όπου όλες σου οι σκέψεις θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα, αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων που μπορεί να σε χρειάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση μέσα στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Υδροχόοι που βαδίζετε χέρι-χέρι με την μοναξιά και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε ότι όλα στην ζωή θέλουν κόπο… έτσι είναι και οι ερωτικές σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν να σε κουράσουν σήμερα, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Λύσε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σου χρειάζεται λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου, για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Ευτυχώς, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι μεμψιμοιρία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δείξε ηρεμία και καλή διάθεση μέσα στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλά, χωρίς άγχη και εντάσεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για κάποια κοινή έξοδο με φίλους, που θα σου γίνει από το ταίρι σου. Η επαφή με τρίτα πρόσωπα θα σου κάνει καλό ακόμα κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, καθώς θα διασκεδάσεις και ενδέχεται να κάνεις και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις συζητήσεις και συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger