E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Αντίο μαμά, να έχεις μια καλή ζωή». Τα τελευταία λόγια του 12χρονου που αυτοκτόνησε

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013



Αυτό ήταν το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο 12χρονος στη μητέρα του, πριν απαγχονιστεί, προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο.
Σοκ προκαλεί σε όλο τον πλανήτη η απόφαση ενός 12χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή αποβλήθηκε για 5 μέρες από το σχολείο. Ο Τζόρνταν Γκριν είχε δεχτεί πολλά απανωτά χτυπήματα στη ζωή του, που επηρέασαν άμεσα την ψυχολογία του. Οι γονείς του χώρισαν και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασε την γιαγιά του. Η συμπεριφορά του στο σχολείο ήταν περίεργη, καθώς δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του και ήταν ανήσυχος. 
Το αποκορύφωμα ήταν η ημέρα που ο μικρός Τζόρνταν αποβλήθηκε από το σχολείο του για 5 ημέρες. Από το πρωί ο μικρός δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η μητέρα του όμως τον εξανάγκασε, καθώς δεν διέτρεχε σοβαρός λόγος. Σίγουρα θα το μετάνιωσε οικτρά. Η συνέχεια ήταν τραγική για το νεαρό – τιμωρήθηκε με 5ημερη αποβολή από τον διευθυντή του σχολείου, καθώς τσακώθηκε με τους καθηγητές και τα άλλα παιδιά. 
«Δεν σήκωνε το κινητό του και θεώρησα πως ήταν τσατισμένος μαζί μου» δήλωσε η  μητέρα του νεαρού και συμπλήρωσε: «Θεώρησα πως θα παίζει με τους φίλους του». Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα απ’ ότι νόμιζε, καθώς ο Τζόρνταν είχε βάλει τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε ένα σημείωμα, που έλεγε: «Αντίο μαμά, να έχεις μία όμορφη ζωή. Απλά νιώθω σαν να θέλω να σκοτωθώ». 

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger