E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι 5 πιο bad timing στιγμές των γυναικών που μας κάνουν έξαλλους

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Όσο και να της συγχωρείς κάποια… ελαττωματάκια που έχει, κάποια ατοπήματα, ακόμη και μεγάλα, υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου!
Από τον Ινστρούκτορα
Και έρχεται εκείνη η ώρα, που εσύ απολαμβάνεις τη στιγμή και ξαφνικά εκείνη σου προκαλεί το ξενέρωμα της ζωής σου. Κάτι σαν τις πέντε στιγμές που εξακολουθούν:
5. Μπριζόλα
Απολαμβάνεις την κουβέντα, κάνεις πλάκα, το φαγητό είναι τέλειο και έχεις αφήσει την τελευταία και καλύτερη μπουκιά της μοσχαρίσιας μπριζόλας. Ξαφνικά, έχεις συνειδητοποιήσει πως το πιάτο σου λείπει και το έχει μαζέψει η καλή σου. Δεν μπορείς να τη βρίσεις, έχετε κόσμο… Δεν μπορείς να το ζητήσεις πίσω, το έχει ρίξει στη σακούλα για τον σκύλο!
4. Το μότο της ζωής σου
Είσαι στο μέσον μιας συζήτησης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εσύ έχεις κάνει μια εντυπωσιακή τοποθέτηση… Σταματάς για να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να πεις με στόμφο κάτι βαθιά φιλοσοφημένο, που είναι και μότο ζωής. Και ποιος είναι αυτός που θα «πατήσει» στην παύση σου για να πει τη μαλακία της; Όχι, απάντησε εσύ, δεν χρειάζεται να τα λέω όλα εγώ!
3. Τελικός Champions League
Βλέπεις το ματσάκι, τρως την πίτσα σου, απολαμβάνεις τη μπύρα σου, γουστάρεις γιατί η ομάδα σου παίζει καλά… «Με ποιον παίζετε;», ρωτάει, «με την Κέρκυρα», απαντάς εσύ. Περνάνε 10 λεπτάκια, ο Πάμπλο Γκαρσία βγάζει κάθετη μπαλιά 37 μέτρων (κόβει το μάτι σου) στον Κλάους, που βγαίνει τετ α τετ και… Ξαφνικά βλέπεις ειδήσεις Star! Κάπως έτσι, πολλοί άνδρες κοιμήθηκαν νομίζοντας πως η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε την Τσέλσι και πήρε το Champions League. Όσα καντήλια και να κατεβάσεις, τα αξίζει όλα!
2. Το φιλί την ώρα που παίζεις
Είστε στο μπαρ και όλο το βράδυ δεν σου έχει ρίξει ούτε μια ματιά. Δεν ξέρει καν, τι φοράς! Εσύ παίζεις με το μελαχρινό γκομενάκι απέναντι, εδώ και ένα 10λεπτο. Αν και στην αρχή, έβλεπες την πλάτη του, από τη στιγμή που αντιλήφθηκε το παιχνίδι, άρχισε να στρίβει το κορμί της και πλέον, σε έχει φάτσα. Πράγμα πολύ καλό, αφού φαίνεται πως το γκομενάκι γουστάρει. Και εκεί που έχεις το βλέμμα Δον Ζουάν και την κοιτάζεις με την- δουλεμένη από τα 16 σου μπροστά στον καθρέφτη-θανατηφόρα ερωτική ματιά, η τύπισσά σου που επί ένα ολόκληρο βράδυ σε αγνοούσε, σε πιάνει από τον αυχένα και σε φιλάει. Αίσχος, αλλά δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου!
1.Με το tablet στο χέρι
Έχεις πετύχει τη super φωτογράφηση της θεάς που λέγεται Κέλι Μπρουκ και θέλεις να μείνετε… οι δυο σας… στην τουαλέτα, σε ένα τρυφερό τετ α τετ. Η σεξουαλικότητά σου χτυπάει «κόκκινο» καθώς αναλύεις το κορμί της πόντο-πόντο, ενώ οι παλινδρομήσεις γίνονται πλέον ταχύτατα… Είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις όταν… ακούς την πόρτα να χτυπάει και μια γνώριμη φωνή να σου φωνάζει… «Αργείς; Πρέπει να κάνω μπάνιο»! Δείξε έλεος!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger