E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ Επέμβαση μείωσης στήθους πρότεινε διεθύντρια δημοτικού να κάνει 13χρονη μαθήτρια της

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013



Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση ότι η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Central στην πόλη Moline Acres πρότεινε στην μητέρα της 13χρονης Γκαμπριέλ Τζάκσον να της κάνει εγχείριση μείωσης στήθους προκειμένου να σταματήσουν να την πειράζουν οι συμμαθητές της.
«Με έκαναν να αισθανθώ ότι είναι δικό μου λάθος που ο Θεός την έφτιαξε έτσι. Κανονικά το σχολειό θα έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά και να τους εξηγήσει ότι τα σώματα των ανθρώπων αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν. Και πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό, αλλά εξίσου μοναδικό και όμορφο».
Αυτό δήλωσε η εξαγριωμένη Τάμι Τζάκσον στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΤVI σχετικά με την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχε όταν πήρε τηλέφωνο την διεύθυνση του σχολείου για να παραπονεθεί για το δούλεμα που έτρωγε η 13χρονη κόρη της στην τάξη εξαιτίας του μεγάλου στήθους της.
Συγκεκριμένα της είπαν ότι είτε πρέπει να την μεταφέρει σε άλλο σχολείο, είτε να πάει σε ένα πλαστικό χειρούργο για να της μειώσουν το στήθος.
Το συγκεκριμένο περιστατικό απλά αποδυκνύει την έκταση του συγκεκριμένου φαινομένου στις ΗΠΑ, με πάνω από 219.000 αισθητικές επεμβάσεις να έχουν πραγματοποιηθεί σε παιδιά ηλικίας 13-19 μόνο μέσα στο 2010.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger