E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

2012. Σεξ Και Κατασκοπεία. Ερωτικά Σκάνδαλα Με Πρωταγωνιστές Πέραν Πάσης Υποψίας

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012


ΦΕΥΓΕΙ Η… ΡΟΖ ΧΡΟΝΙΑ
Ερωτικά Σκάνδαλα Με Πρωταγωνιστές Πέραν Πάσης Υποψίας

Οι πρίγκιπες κυκλοφορούσαν γυμνοί στις διακοπές τους ή στην πόλη της αμαρτίας (Λας Βέγκας), ο βασιλιάς αποδείχτηκε γυμνός (όχι κυριολεκτικά) και οι μυστικοί πράκτορες, εκτός από το να συλλέγουν πληροφορίες χρήσιμες διά την εθνικήν ασφάλειαν, αναζητούσαν και τον έρωτα σε πληρωμένες αγκαλιές, όταν και ο αρχηγός του αποδείχτηκε πως αναζητούσε νεότερες αγκαλιές απ” αυτή της συζύγου του.


Και το Χόλιγουντ, όπως πάντα, καταστρέφεται δεν καταστρέφεται ο κόσμος, παράγει με το… κιλό τα δικά του ροζ σενάρια. Αυτά είναι μερικά από τα «πικάντικα» σκάνδαλα του 2012 με πρωταγωνιστές ανθρώπους «πάνω από κάθε υποψία», όπως τον Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην επικεφαλής της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης στο Αφγανιστάν και πρώην διευθυντή της CIA, που βρήκε τον καιρό να ερωτοτροπεί ή τον διάδοχό του στρατηγό Τζον Αλεν, που επίσης, ίσως επειδή είχε βαρεθεί τον πόλεμο, έκανε έρωτα? Επίσης, το 2012 αποδείχτηκε και δύσκολη χρονιά για πρίγκιπες (του αγγλικού θρόνου).

ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ΤΗΣ CIA
Oι Κολομβιανές προσέφεραν «μυστικές υπηρεσίες»

σαραντα επτα δολάρια. Αυτό είναι το ποσό που φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει ένας άντρας της Μυστικής Υπηρεσίας του προέδρου των ΗΠΑ σε ένα από τα «εργαζόμενα» κορίτσια γνωστού οίκου ανοχής στην Καρθαγένη της Κολομβίας.

Η Ντάνια Σουάρεζ έβαλε τις φωνές, αρνούμενη να φύγει από το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Caribe όπου διέμεναν εκπρόσωποι του Τύπου, διπλωματικοί ακόλουθοι και μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου, όταν ο πράκτορας αρνήθηκε να την πληρώσει.



Ο επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Τσάνεi, παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για τις… τρελίτσες των πρακτόρων με ιερόδουλες στην Κολομβία. Δεξιά, η Ντάνια Σουάρεζ ήταν η αιτία των καυτών αποκαλύψεων.

Ο έντονος διαπληκτισμός του πράκτορα με την ιερόδουλη δεν πέρασε απαρατήρητος από το προσωπικό του ξενοδοχείου, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Το περιστατικό έληξε με μεσολάβηση της αστυνομίας. Και μετά, το κουβάρι ξεκίνησε να ξετυλίγεται.Το πρώτο που μαθεύτηκε ήταν ότι το συγκεκριμένο βράδυ συμμετείχαν στο πάρτι 11 call girls και πέντε στρατιωτικοί (εκτός από τους πράκτορες).

Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως άλλα μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας διασκέδασαν σε στριπτιζάδικο πίνοντας πανάκριβο ουίσκι, αγκαλιά με τις πιο ακριβές συνοδούς του μαγαζιού (γύρω στα 200$), ενώ ταυτόχρονα καυχιόντουσαν πως «δουλεύουν για τον Ομπάμα». Ενώ και πάλι, όταν ήρθε ο λογαριασμός, αρνήθηκαν να το πληρώσουν. Απειλώντας επιπλέον να πλακώσουν στο ξύλο τους υπάλληλους που τους τον φέρανε.



Ο πρίγκιπας Χάρι παίζει γυμνός μπιλιάρδο αγκαλιά με μία κοπέλα, σε πάρτι που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Παραιτήσεις
Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παραιτηθούν αρκετοί, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής τους Ντέιβιντ Τσάνεi, ενώ ξεκίνησε και μια μεγάλη έρευνα για τα έργα και τις ημέρες και άλλων πρακτόρων οι οποίοι φέρονται να έχουν αναζητήσει την αγκαλιά ιεροδούλων σε Ελ Σαλβαδόρ, Παναμά, Ρουμανία και Κίνα.

Ντέιβιντ Πετρέους
Τα e-mails έκαψαν τις φιλοδοξίες του ερωτύλου στρατηγού

Ο πρώην επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στρατηγός με πολλά αστέρια στο πέτο του, πρώην διευθυντής της CIA, και με φιλοδοξίες που έφταναν μέχρι τον Λευκό Οίκο, είδε το άστρο να δύει απότομα εξαιτίας μιας γυναίκας.



Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό «Closer» από τις διακοπές του Ουίλιαμ και της Κέιτ στη νότια Γαλλία, στις οποίες η δούκισσα εμφανίζεται με αδαμιαία περιβολή.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι η 40χρονη Πόλα Μπρόντγουελ, συγγραφέας της βιογραφίας του Πετρέους, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου, με τίτλο «All In, The Education of General David Petraeus», παντρεμένη με ακτινολόγο και μητέρα δύο παιδιών.

Οπως αναφέρει στο βιβλίο της, για το οποίο αρκετοί Αμερικανοί κριτικοί εξέφρασαν την άποψη ότι μοιάζει περισσότερο με «ερωτική εξομολόγηση» παρά με βιογραφία, η γνωριμία τους έγινε την άνοιξη του 2006 όταν εκείνη έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Χάρβαρντ και εκείνος είχε προσκληθεί από το πανεπιστήμιο ως ομιλητής για να αναφέρει τις εμπειρίες του από τον πόλεμο στο Ιράκ. Η σχέση συνεχίστηκε στην Ουάσιγκτον, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν και πολλά e-mails. Αυτά ήταν τελικά που «έκαψαν» τον Πετρέους.


Η καταγγελία
Το FBI δέχτηκε καταγγελία από την «οικογενειακή φίλη» του Πετρέους, Τζιλ Κέλι, ότι λάμβανε τακτικά απειλητικά μηνύματα, αποστολέας των οποίων αποδείχτηκε ότι ήταν η Μπρόντγουελ. Το FBI όμως ανακάλυψε ότι η Μπρόντγουελ αλληλογραφούσε και με τον Πετρέους με έναν απλό λογαριασμό στο Gmail. Ο στρατός, όμως, δέχτηκε και άλλο πλήγμα, καθώς και ο στρατηγός Τζον Αλεν, που διαδέχτηκε τον Πετρέους στο Αφγανιστάν τον Ιούλιο του 2011, βρέθηκε να ελέγχεται από το Πεντάγωνο για «ανάρμοστα» ηλεκτρονικά μηνύματα προς την Κέλι.

Το FBI εντόπισε 20.000 έως 30.000 σελίδες επικοινωνίας -κυρίως ηλεκτρονικά μηνύματα- κατά το διάστημα 2010-2012, ανάμεσα στον Αλεν και στην Τζιλ Κέλι, η οποία προσέφερε εθελοντική εργασία ως σύνδεσμος με τις οικογένειες των στρατιωτών στην αεροπορική βάση Μακντίλ.

Ο πρίγκιπας βγήκε… από τα ρούχα του

Ο στρατηγός Πετρέους είδε το άστρο του να δύει όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Πόλα Μπρόντγουελ.

Τα ξέφρενα πάρτι του Χάρι και η γυμνίστρια Κέιτ

Οι αταξίες του πρίγκιπα Χάρι φυσιολογικά δεν πρέπει να ταράζουν πλέον κανέναν στο παλάτι, με τόσα που έχει κάνει. Πάντα όμως ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου βρίσκει κάτι για να εντυπωσιάζει τους πάντες κι αυτήν τη φορά ήταν ένα ξέφρενο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, στη διάρκεια του οποίου, αφού ήπιε προφανώς αρκετά, αποφάσισε να παίξει μπιλιάρδο γυμνός? Φωτογραφίες του στις οποίες εμφανίζεται με αδαμιαία περιβολή να χαριεντίζεται με μια γυμνή νεαρά μελαχρινή -συγκεκριμένα να αγκαλιάζονται όρθιοι δίπλα σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου, κρατώντας στα χέρια μια στέκα- κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος πήγε τον Απρίλιο στην Αφρική για σαφάρι έχοντας για παρέα την 30χρονη «στενή φίλη» του, Γερμανίδα πριγκίπισσα Κορίνα Τσου Ζάιν-Βιτγκεστάιν.


Οι βρετανικές ταμπλόιντ επέδειξαν αρχικά εντυπωσιακή «σεμνότητα» και δεν τις δημοσίευσαν, μέχρι που η «Sun» αποφάσισε πως δεν είναι καιρός για ντροπές…

Και πάνω που ο θόρυβος πήγαινε να κοπάσει, η 32χρονη Κάρι Ράιτσερτ, ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής, αποφάσισε να «ανοίξει την καρδιά της» στο περιοδικό «People»: «Οταν έφτασα στο πάρτι ο πρίγκιπας ήταν ήδη γυμνός, εκστασιασμένος και έκανε ότι έπαιζε κιθάρα με μια στέκα μπιλιάρδου», δήλωσε.

«Οταν γνωριστήκαμε, με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιό του. Τότε μου έβγαλε το φόρεμά μου και έμεινα με το εσώρουχο, ενώ εκείνος ήταν γυμνός», αποκάλυψε η Ράιτσερτ και συνέχισε να αφηγείται όσα συνέβησαν στη σουίτα. Ο Χάρι, πάντως, δήλωσε πως δεν την ξέρει την κυρία και πως σκοπεύει να κάνει μήνυση.

Χωρίς μπικίνι
Και μετά ήρθαν οι γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ. Ηταν φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Ουίλιαμ στη νότια Γαλλία, στις οποίες η δούκισσα εμφανίζεται γυμνή, καθώς ο φακός τη συνέλαβε τη στιγμή που άλλαζε το κάτω μέρος του μπικίνι της.

Η βασιλική οικογένεια κατέθεσε αγωγή εναντίον του γαλλικού περιοδικού «Closer» που είχε δημοσιεύσει την πρώτη σειρά από τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες, την οποία και κέρδισε, ακολούθησαν όμως και άλλα περιοδικά.

Τζον Τραβόλτα
Με… κλήση στους μασέρ

Εφιαλτικό το 2012 ήταν και για τον Τζον Τραβόλτα. Τον Ιανουάριο και καθώς έμενε στον 15ο όροφο πολυτελούς ξενοδοχείου της Ατλάντα ως «κύριος Γουάιτ» ζήτησε έναν μασέρ, ο οποίος κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον διάσημο ηθοποιό που του ζήτησε να τον αγγίξει στους μηρούς και τα γεννητικά του όργανα. Αργότερα κι άλλος μασέρ έκανε παρόμοια καταγγελία, ενώ ο δικηγόρος, που τους εκπροσώπησε και τους δύο, υποστηρίζει ότι τον έχουν προσεγγίσει άλλοι 100 άντρες με παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούν.

Δήλωση-φωτιά
Τελικά, οι μηνύσεις αποσύρθηκαν. Ωστόσο, ο ηθοποιός δε βρήκε ησυχία, καθώς ο 62χρονος Ντέιβιντ Γκοτέρμπα δήλωσε τον Οκτώβριο πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον ηθοποιό από το 1981 και ότι τελευταία φορά βρέθηκαν το 1992, έναν χρόνο μετά τον γάμο του με την Κέλι Πρέστον. Ο ηθοποιός απάντησε με μήνυση.

Ο βασιλιάς (της Ισπανίας) είναι γυμνός
Το σαφάρι και οι κατακτήσεις του Δον… Ζουάν Κάρλος

Το 2012 είναι μια χρονιά που ο βασιλιάς της Ισπανίας Xoυάν Κάρλος θα ήθελε να ξεχάσει: το ταξίδι του στην Αφρική τον Απρίλιο είχε άσχημο τέλος για μια σειρά λόγων: πρώτα απ” όλα, τα «άκουσε» από τον συνήθη ευγενικό Τύπο, επειδή εν μέσω πρωτόγνωρης κρίσης, αποφάσισε να πάει σαφάρι υψηλού κόστους.

Η εκδρομή
Μετά, επειδή συνοδευόταν -όπως τουλάχιστον υπαινίχθησαν κάποια μέσα- από μία Γερμανίδα πριγκίπισσα, την Κορίνα Τσου Ζάιν-Βιτγκεστάιν, με την οποία φαίνεται ότι διατηρούν «στενή φιλία» εδώ και αρκετά χρόνια και η οποία είναι γύρω στα 30.

Και, τέλος, η εκδρομή τελείωσε άδοξα με τον τραυματισμό του Χουάν Κάρλος στο ισχίο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κυκλοφόρησε ένα άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο της Πιλάρ Εϊρε με τίτλο «Η Μοναξιά της Βασίλισσας», μία βιογραφία της βασίλισσας Σοφίας, στο οποίο η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος είχε αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις (μέχρι και 1.500), ενώ δεν έχει συνευρεθεί με τη σύζυγό του από το 1976.

Μεταξύ των κατακτήσεων του… Δον Ζουάν Κάρλος, όπως ισχυρίζεται η συγγραφέας, ήταν και η λαίδη Νταϊάνα, καθώς ο βασιλιάς της Ισπανίας «έχει αδυναμία στις λεπτές, ξανθές κοπέλες» και πως ακόμα και τώρα, στα 74 του, συνεχίζει ακάθεκτος. Για να διατηρείται σε φόρμα, κάνει συχνά ενέσεις βιταμινών και υποβάλλεται σε αντιγηραντικές θεραπείες.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΕΘΝΟΣ
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger