E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελαιόλαδο για δώρο

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Μια εξαιρετική ιδέα διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης και σας τη μεταφέρουμε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιταλοί τα φετινά Χριστούγεννα χάρισαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ελαιόλαδο. Τη θέση των "κλασικών δώρων" πήραν καλαίσθητες συσκευασίες με φιάλες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που προσφέρθηκαν σε πάρτι, γενέθλια, επετείους, διακοπές κ.α. 
Οι θιασώτες της ιδέας αυτής, σημειώνουν ότι το δώρο οπωσδήποτε εξαρτάται από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται και τη σχέση του με το πρόσωπο που το προσφέρει. Όμως, κύριος στόχος πρεπει να είναι το δώρο να είναι πρωτότυπο και πάνω απ 'όλα να εκτιμηθεί από το πρόσωπο που το λαμβάνει. Και παρατηρούν ότι σε προσκλήσεις για δείπνο ή γεύμα, συνήθως προσφέρεται ένα συνηθισμένο μπουκάλι κρασί που σίγουρα δεν είναι το πρωτότυπο. Γιατί λοιπόν να μην αντικατασταθεί με ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Το moneypro συμφωνεί και επαυξάνει. Το ελαιόλαδο είναι σε όλους χρήσιμο, δεν κοστίζει πολύ, είναι ένα ελληνικό προϊόν και σίγουρα δεν θα καταλήξει στα σκουπίδια όπως γίνεται με πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα. Μήπως η εξαιρετική αυτή ιδέα θα έπρεπε να υποστηριχθεί κι από μια ανάλογη διαφημιστική καμπάνια; 

http://www.moneypro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger