E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2012

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, αγαπητέ Κριέ, και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή να μη συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και τα περιθώρια αποτυχίας είναι ελάχιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι Κριός. Απόφυγε να κοντραριστείς με το σύντροφό σου, για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα με την Σελήνη από τον Λέοντα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, οι πιθανότητες να το συναντήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά, φίλε Κριέ. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.






Ταύρος
21/4-20/5
Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις, αγαπητέ Ταύρε. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις ετοιμάζεσαι να πάρεις, λόγω της αρνητικής όψης του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που σε επηρεάζει άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Καλό θα είναι να μην φορτίζεις το σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, με τα ίδια θέματα της καθημερινότητας, γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Ετοίμασε ένα ωραίο και ρομαντικό δείπνο για δύο και, όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, κάλεσε τους φίλους σου να τον μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. 


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου. Σε απασχολεί το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Η ημέρα είναι καλή για να εξωτερικεύσεις τους φόβους σου και να τους συζητήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις πιθανά προβλήματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτή την Κυριακή θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα είναι πολύ καλές για την πορεία σου, αγαπητέ Δίδυμε. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, αξιοποίησε την ημέρα σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας και κάποιες κουβέντες που θα κάνετε μαζί τους, θα σας απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά. Ωστόσο, η μέρα σας ευνοεί να πάρετε την εκδίκηση σας, παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Δίδυμος. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Οφείλεις να κάνεις ορισμένες καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό, φίλε Καρκίνε, που μπορεί να έχεις σε σχέση με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η θέση της Σελήνης στον φλογερό Λέοντα σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του και ίσως να νοιώθεις αρκετή κούραση, με αποτέλεσμα η κρίση σου να μην είναι και η πιο σωστή. Στα οικονομικά, έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλό θα είναι να μην κάνεις άσκοπες αγορές και να συμβιβαστείς με αυτά που έχεις.





Λέων
23/7-23/8

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Λέων, θα σε κάνει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου, το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με τη συμβολή φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη, φίλε Λέων. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και θα βάλετε τώρα τις νέες βάσεις γι’ αυτά που ονειρεύεστε. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, βγες έξω απόψε να διασκεδάσεις. Πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, αρκεί να δείξεις ότι είσαι διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νοιώθεις ανασφάλεια. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν, αλλά κάνε μια μικρή οικονομία, γιατί σε λίγο καιρό, με τους ρυθμούς που κινείσαι θα αναγκαστείς να δανειστείς και δεν θα σου αρέσει καθόλου.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε σήμερα να είσαι ρεαλιστής και να προσαρμοστείς με ευελιξία στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις, παρέα με κολλητούς φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι πολύ καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Παρθένους. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και οι δεύτεροι, θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα σας γοητεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, αν είσαι Παρθένος, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις άλματα και πάρε κάποια ρίσκα, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέροντα για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με συνετή διαχείριση, μπορείς να τα φέρεις σε μία ισορροπία.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές, αγαπητέ Ζυγέ. Φέρε στην επιφάνεια τα ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά, αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς και χωρίς να τα βάζεις με όλους, ώστε να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την Κυριακή μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα, που εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ιδιαίτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.






Σκορπιός
23/10-22/11

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Σκορπιέ, όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην ενεργείς με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς κάποιες καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα, που μπορεί να τον φορτίζουν, και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις το πρόσωπο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Γι’ αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στη δουλειά σου μπορεί να καθυστερούν, αλλά αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου, μπορείς να κάνεις θαύματα. Με τον Ερμή να συνεχίζει την κίνησή του στον Τοξότη, έχεις όλες τις θετικές προοπτικές για να δρομολογήσεις τα σχέδια σου όπως εσύ θέλεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αν αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αγαπητέ Τοξότη, και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ευελιξία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, και άσε τις άλλες υποχρεώσεις σου έξω από τη σχέση. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες, να διασκεδάσεις με φίλους. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί έξω και αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, σε συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι τονισμένη, αγαπητέ Αιγόκερε, και με κατάλληλες ενέργειες, θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Συζήτησε με το σύντροφό σου για κάποια θέματα που σας απασχολούν και τους δυο, φίλε Αιγόκερε, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, ώστε να βρεθεί το καλύτερο για τη σχέση σας. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων και, αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα μπροστά. Εσύ που είσαι μόνος, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω, φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι τελικά μόνο εσύ κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές, αν είσαι Αιγόκερως. Το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αυτή η κατάσταση σε αγχώνει αρκετά.





Υδροχόος
20/1-19/2

Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Υδροχόε. Κάτι αλλάζει και βλέπεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Άρη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση. Έτσι, θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και μην απογοητεύεσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Αν σήμερα αξιοποιήσεις κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, η επιτυχία είναι με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε χαρακτηρίζει τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις πίσω από την πλάτη του. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποια νέα δραστηριότητα ή χόμπι και με αυτόν τον τρόπο, να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις μαζί τους, αλλά φαίνονται να είναι πρόσκαιρες. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα θέματα που αφορούν σε δανεικά, είτε αυτά που χρωστάς είτε αυτά που σου χρωστάνε.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger