E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 26 Νοεμβριου 2012

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, θα είναι ημέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αν είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτα του. Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αν είσαι Κριός. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να δρομολογηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.





Ταύρος
21/4-20/5
Φρόντισε σήμερα να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, φίλε Ταύρε, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο την διάθεση την δική σου όσο και την δική του. Αν σου αρέσει κάθεσαι, αν όχι φεύγεις… Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα σαγηνεύσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Δίδυμε, ό,τι κι αν προκύψει στο διάβα σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρεξηγήσεις με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στον δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, φίλε Δίδυμε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την και υποδέξου ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου την σημερινή Δευτέρα. Με αυτοέλεγχο και υπομονή θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις και να κάνεις την σχετική οικονομία.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η έντονη διανοητική σου δραστηριότητα, αγαπητέ Καρκίνε, καλό θα ήταν σήμερα να κατευθυνθεί σε κάτι πρακτικό και αποδοτικό και όχι σε αφηρημένες έννοιες, όπως συνηθίζεις. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου, φίλε Καρκίνε, και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά, πρέπει να ξέρεις ότι οφείλεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, με την βοήθεια που σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου, αγαπητέ Καρκίνε. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα στο ίδιο τέμπο, γεγονός που με μαθηματική ακρίβεια, πολύ γρήγορα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.




Λέων
23/7-23/8

Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, αγαπητέ Λέων, και πρόσεξε μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα δοκιμασμένα άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, αγαπητέ Παρθένε, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς την διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου και προσαρμόσου ανάλογα. Υπαίτιος για αυτό είναι ο ανάδρομος Ερμής και όχι εσύ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις, που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, σχετικά με την συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις την διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να το επιτύχεις. Τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης, χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.




Ζυγός
23/9-22/10

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν, για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη την σημερινή ημέρα, φίλε Ζυγέ, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε προδώσουν άτομα που εμπιστεύεσαι. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και δώσε μεγάλη προσοχή στα λόγια σου, επειδή η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.




Σκορπιός
23/10-22/11

Συνέχισε να εργάζεσαι στους ίδιους ρυθμούς, αγαπητέ Σκορπιέ, και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση, σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά το σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Αν κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να έρθει πιο κοντά σου. Με την βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο σου θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες στα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους, αγαπητέ Τοξότη. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει, φίλε Τοξότη. Μην φοβηθείς να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου, που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα, σχετικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα. Μην ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις άλλα ανοίγματα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να μιλήσεις με το σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι’ αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε τον χρόνο σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποιοι από τους συνεργάτες σου, φίλε Αιγόκερε, δεν είναι αυτό που φαίνονται και προσπαθούν να σπείρουν άσχημα λόγια, πίσω από την πλάτη σου. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, αν πρώτα δεν διαλευκάνεις το τοπίο. Στα οικονομικά σου, είναι μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.




Υδροχόος
20/1-19/2

Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Υδροχόε, και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο, αν και σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λυθούν κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου, αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αναμένεται να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και ίσως εκνευριστείς, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί τις πρώτες πρωινές ώρες η Σελήνη με τον Κρόνο. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτά του, αλλά κρατήστε διπλωματική στάση. Παν μέτρον άριστον..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger