E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Το ταμα Ελληνα τραγουδιστη στον Αγιο Νικολαο και το θαυμα που του εσωσε την ζωη!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Οι δύσκολες ώρες πέρασαν για τον δημοφιλή τραγουδιστή, αφού ένα θαύμα του έσωσε κυριολεκτικά την ζωή...
Μετά το ταξίδι του στη Γερμανία και τα κακά μαντάτα από τον γιατρό του ο Γιώργος Δασκαλάκης αποφάσισε να στραφεί στην εκκλησία και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο των Ναυτικών.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής βρέθηκε σε μοναστήρι και έκανε τάμα για τη ζωή του στη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου. Παράλληλα συνέχισε τις εξετάσεις του.
Το πρόβλημα που έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο ήταν τα συνεχή ιατρικά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι γιατροί του και διέλυσαν το στομάχι του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δέχεται ο οργανισμός του τροφή όπως όλοι μας παρά μόνο ελάχιστα γραμμάρια. Λίγες μέρες μετά το Τάμα ο Γιώργος άρχισε να νιώθει καλύτερα. Μάλιστα έλεγε στους συγγενείς και στη γυναίκα του ότι ένιωθε να ξαναγεννήθηκε. Όλη αυτή η αίσθηση αποτυπώθηκε και στις τελευταίες εξετάσεις. Το στομάχι του ξαφνικά απορρόφησε ράμματα και πληγές και είναι πλέον έτοιμος να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι προκειμένου ν' αποκατασταθεί-μετά από πέντε χρόνια ζόρι-πλήρως η υγεία του.
Η συγκίνησή του ήταν τόσο μεγάλη που μόλις πήρε τα καλά νέα κέρασε όλους τους συνεργάτες του. Μάλιστα αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα στο Chorus Live στην Κηφισιά στις 6 Δεκεμβρίου ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου. Μιλώντας αποκλειστικά στο Blog μας αποκάλυψε: «Πρόκειται για θαύμα. Έχω την χάρη του Αγίου. Δε μπορώ να το πιστέψω. Ελπίζω να είναι το τελευταίο εμπόδιο στη ζωή μου».
Πηγή: nasos blog

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger