E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η απαντηση της Γκερεκου για το διαζυγιο της με το Βοσκοπουλο ( φωτο ντοκουμεντο)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Μπορεί να περνάνε δύσκολες ώρες στο γάμο τους αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο διαζύγιο και η Άντζελα Γκερέκου με τον τρόπο της φρόντισε να δώσει τις απαντήσεις της.
Και ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το τέλος του γάμου της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η απάντηση της βουλευτή ήρθε χωρίς καν να ανοίξει το στόμα της. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως πως γίνεται αυτό.
Πρώτο το soknews.gr πριν από τρεις εβδομάδες έκανε λόγο για την κρίση που υπάρχει στην σχέση τους και ότι το ζευγάρι δίνει μάχη για να σώσει αυτό το γάμο, τι και αν μένουν μήνες σε χωριστά σπίτια.
Εδώ και λίγες μέρες όμως όλοι κάνουν λόγο για διαζύγιο. Η νέα της δημόσια εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου μετά από πού καιρό και μετά το ντόρο που έγινε καθώς και το ότι δεν την συνόδευε ο Τόλης Βοσκόπουλος, έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στην φωτιά.
Η Άντζελα Γκερέκου αν και δεν έκανε καμία δήλωση επί αυτού στους δημοσιογράφους, φρόντισε με μια μικρή λεπτομέρεια να δώσει όλες τις απαντήσεις για το τι συμβαίνει στο γάμο της. Πολλοί την είδαν αλλά λίγοι το διέκριναν.
Και αυτό γιατί η Άντζελα Γκερέκου ακόμα φοράει την βέρα του γάμου στο χέρι της. Μια βέρα που δεν έχει βγάλει λεπτό όλα τα χρόνια που είναι μαζί με τον τραγουδιστή.

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger