E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζαμπλουτος ποδοσφαιριστης πεταει γιαγια στον δρομο!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012




Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ  έστειλε εξώδικο στη γιαγιά της μητέρας των παιδιών του με το οποίο ζητάει πίσω το διαμέρισμα που της χάρισε το 2008!Τότε βέβαια ήταν ακόμη ζευγάρι με την εγγονή της. Τώρα αρραβωνιάστηκε μια παρουσιάστρια. 
Χαμός γίνεται σήμερα στα ισπανικά και βρετανικά media με την υπόθεση του διάσημου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος αποφάσισε ξαφνικά να κάνει έξωση στην ηλικίας 100 ετών Τερέσα Κανέτε από το διαμέρισμα που αγόρασε για χατήρι της στη Βαρκελώνη.
Το σκάνδαλο είναι μεγάλο αφενός γιατί ο ίδιος είναι ζάμπλουτος, αφετέρου γιατί η γιαγιά έχει μεγαλώσει την πρώην αρραβωνιαστικιά και μητέρα των δύο παιδιών του Έλεν Ρίβας! Τα κοριτσάκια του Λάμπαρντ έχουν μεγάλη αδυναμία στην προγιαγιά τους και πολλές φορές μένουν στο -4 υπνοδωματίων- διαμέρισμά της.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή παρέδωσε πάντως ήδη στην γιαγιά εξώδικο με το οποίο της ζητά να του έχει αδειάσει το σπίτι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Το ύφος της επιστολής είναι εξαιρετικά επίσημο και σκληρό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες. 
Έκπληκτη και πολύ θυμωμένη με την εξέλιξη αυτή δήλωσε η 37χρονη μητέρα των παιδιών του, και διάσημο στην Ισπανία μοντέλο εσωρούχων, ενώ ο ποδοσφαιριστής απάντησε πως της είχε παλιότερα προτείνει να αγοράσει η ίδια το διαμέρισμα στην πολύ χαμηλή τιμή που θα της έκανε αλλά εκείνη αρνήθηκε! 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger