E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κυκλοφορουν φωτογραφιες και βιντεο απο τα παρτι του Καβαλιερε

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Ένα από τα νεαρά κορίτσια που έλαβαν μέρος στα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, σε σημερινή της κατάθεση, αποκάλυψε πως υπάρχουν φήμες ότι κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από τα πάρτι στις βίλες του Σίλβιο. Χωρίς να διευκρινίσει ποιος της έδωσε την πληροφορία, περιορίστηκε μόνο στο ότι ο Καβαλιέρε πληροφορήθηκε από την ίδια για την ύπαρξή τους.

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές, διαπιστώθηκε πως η Αλεσάντρα Σορτσινέλι το 2010 έλαβε από τον πρώην πρωθυπουργό 115.000 ευρώ και δεν περιορίστηκε εκεί καθώς ακόμη και σήμερα λαμβάνει 2.500 ευρώ μηνιαίως και δεν είναι η μόνη.

Η Φραντσέσκα Τσιπριάνι δήλωσε πως ο Σίβιο Μπερλουσκόνι της έδωσε 10.000 ευρώ με την αιτιολογία πως δεν μπορεί να εργαστεί στην τηλεόραση μετά το σκάνδαλο. Κατέθεσε, ακόμη, πως μετά από μια βραδιά στη βίλα Αρκορε ο Καβαλιέρε της δώρισε ένα κόσμημα και 2.000 ευρώ μέσα σε ένα φάκελο. Της είχε αναφέρει, μάλιστα, πως «η Ιταλία έχει ανάγκη από κορίτσια με τα κωμικά χαρίσματά της».

Η Ίμα, μία από τις δίδυμες Ντε Βίβο, ανέφερε πως στα πάρτι στη βίλα Αρκόρε «παίζαμε το τρενάκι τραγουδώντας. Δεν υπήρχε σεξουαλική υπόνοια, παίζαμε μόνο ένα χαρούμενο τρενάκι». Αναφερόμενη στις τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις αρχές, δήλωσε πως με τη λέξη «βενζίνη» που χρησιμοποιούσε συχνά εννοούσε το χρηματικό ποσό που ζητούσαν τα κορίτσια από τον Σίλβιο. Όταν, όμως, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωνε πως «δεν υπάρχει βενζίνη», η δυσαρέσκεια των κοριτσιών ήταν μεγάλη. Αξίζει να σημειωθεί, πως το διαμέρισμα που κατοικεί η Ίμα πληρώνεται ακόμη και σήμερα από τον Μπερλουσκόνι.

Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω μπούνγκα-μπούνγκα κορίτσια. Στο σύνολο είναι επτά μεταξύ των οποίων η Ελίζα Τότι, η Αρις Εσπινόζα, η Γιοάνα Βισάν, η Μαριστέλ Πολάνκο και η Ελεονόρα Ντε Βίβο.

http://www.periodista.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger