E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι πρεπει να προσεξετε στο μακιγιαζ για να δειχνετε νεωτερη;

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012



Πολύ απλά βήματα για πρόσωπο φρέσκο και ξεκούραστο

1. Το υπερβολικό μακιγιάζ όχι μόνο δεν κολακεύει το πρόσωπο αλλά του προσθέτει και (πολλά) χρόνια.Καλύψτε τους μαύρους κύκλους ή τις δυσχρωμίες με ελάχιστο κονσίλερ, τοπικά- όχι σε ολόκληρο το πρόσωπο. Επιλέξτε με προσοχή και χωρίς βιασύνη το makeup που θα χρησιμοποιήστε, φροντίζοντας ώστε η υφή του να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται, σε σχέση πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Να θυμάστε πως πρώτα απ'όλα, είναι πολύ σημαντικό το δέρμα σας να είναι σωστά ενυδατωμένο. 

2. Οι compact πούδρες που έχουν την τάση να μπαίνουν στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, και να τις αναδεικνύουν. Προτιμήστε ενυδατικές με χρώμα και μικρομόρια που αντανακλούν το φως, και φον ντε τεν με ελαφριά υφή, που δημιουργούν λεία επιφάνεια και φωτίζουν όμορφα και φυσικά την επιδερμίδα. 

3. Για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν ξεκούραστα και νεανικά, ξεκινήστε γυρίζοντας τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι (μπορεί να σας φαίνεται βαρετό, όμως η διαφορά που θα δείτε είναι τεράστια), περάστε μια ανοιχτόχρωμη, ιριδίζουσα σκιά στο πάνω βλέφαρο και τελειώστε με μάσκαρα στο πιο βαθύ μαύρο χρώμα που υπάρχει ώστε να κάνει το λευκό των ματιών σας να δείχνει ακόμα πιο λαμπερό και καθαρό. Και βέβαια, μην ξεχνάτε τα φρύδια, που είναι η κορνίζα των ματιών- κρατήστε τα καλοσχηματισμένα και σχετικά γεμάτα (ανάλογα, πάντα, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας). 

4. Δώστε ένα απαλό, ζεστό τόνο στο πρόσωπο επιλέγοντας ένα μια neutral απόχρωση του ροζ, για τα χείλη και τα ζυγωματικά, η οποία ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες και κάνει το πρόσωπο να δείχνει φρέσκο και δροσερό. 


5. Με την πάροδο του χρόνου, το φυσικό περίγραμμα των χειλιών έχει την τάση να "σβήνει", με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος να "ξεφύγει' το κραγιόν. Για να το αποφύγετε, χρησιμοποιήστε ένα διάφανο μολύβι χειλιών για να επανασχεδιάσετε το περίγραμμα και να κρατήσετε το κραγιόν στα όριά του. 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger