E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΤΡΑ - ΣΟΚ: Τα επινε με τον εραστη… ενω κηδευε τον ανδρα της!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012



Όλη η γειτονιά συζητά αυτό που συμβαίνει με χήρα που... πριν καλά καλά θάψει τον άνδρα της... τα έπινε με τον εραστή της! Η πληροφορία είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη, αφού υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους!



Μαθαίνουμε πως η όμορφη κυρία εμφανίστηκε σε συγκεκριμένο μπαρ μεταξύ Πλατείας Βουδ και Ζαρουχλεϊκων... τρεις φορές! 
Δύο φορές πριν την κηδεία του άνδρα της και μία... στο «καπάκι»! Με το που έγινε η κηδεία και αφού δέχθηκε τα συλλυπητήρια όλων (συγγενών και φίλων) τους παράτησε όλους και πήγε για ποτό!

Στην τρίτη εμφάνιση δεν γνωρίζουμε αν την συνόδευε και ο εραστής, όμως για τις δύο προηγούμενες είμαστε βέβαιοι. Λες και «ξαλάφρωσε» που πέθανε ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της!

Μάλιστα το βράδυ της παραμονής της κηδείας (όταν πήγε στο μπαράκι αγκαλιά με τον εραστή) φορούσε μαύρο μπουφάν, λευκά παπούτσια και κόκκινη κάλτσα! Και όπως καταλαβαίνετε τα «κους κους» έδιναν και έπαιρναν στη γειτονιά!

Μία γυναίκα... την έκραξε κιόλας! Την είδε να φιλιέται με τον εραστή, την παραμονή της κηδείας του εκλιπόντος συζύγου και της φώναξε: «να τον θάψεις πρώτα. Ήμαρτον» για να δεχθεί αμέσως την απάντηση: «Τι σε νοιάζει μωρή τι κάνω εγώ»;

Δεν γνωρίζουμε αν τα συγγενικά της πρόσωπα (προέρχεται από μία σεβαστή στην πόλη οικογένεια) γνωρίζουν... τι κάνει πίσω από την πλάτη τους! Όμως... ο κόσμος το' χει τούμπανο! «Το ξέραμε και δεν μας ένοιαζε, αλλά αυτό πήγαινε πολύ! Μα να φιλιέται και να τα πίνει με τον γκόμενο μέσα στο μπαράκι την παραμονή της κηδείας του άνδρα της»; αναρωτήθηκε γειτόνισσα που μας περιέγραψε «καρέ καρέ» τις κινήσεις της εν λόγω κυρίας. Και δεν ήταν η μόνη! Και άλλη γυναίκα μας τηλεφώνησε λέγοντάς μας: «ελάτε να την δείτε, αυτή την ώρα τα πίνει και χαριεντίζεται στο μπαράκι». Πήγαμε, και διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι το αληθές της καταγγελίας! Που να ήξερε ο μακαρίτης τι έκανε η γυναίκα του όχι μόνο όσο χρονικό διάστηκαν ήσαν «μαζί» αλλά ακόμη και την ώρα που άλλοι... τον έκλαιγαν στο σπίτι! Προφανώς η γυναίκα θα συνεχίσει να ζει τον έρωτά του. Εντυπωσιακή είναι, μόνη είναι πλέον, έχει κάθε δικαίωμα. Αλίμονο από τον άνδρα που στήριζε οικονομικά και δεν ήξερε πως το κέρατο πήγαινε σύννεφο! Όχι μόνο όταν ήταν εν ζωή... αλλά ακόμη και τη μέρα της κηδείας του.

http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger