E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η κορη του Γερασιμου Γιακουματου κανει επιδειξη μοδας [φωτος]

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Μπορεί να έχει πατέρα πολιτικό, μπορεί να σπούδασε πολιτικές επιστήμες όμως ο χώρος που την κέρδισε είναι η μόδα.
Ο λόγος για τη Ζωή Γιακουμάτου (αριστερά στην φωτό), κόρη του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, που αύριο παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων. Η συλλογή περιλαμβάνει 17 σύνολα ρούχων (δείτε εικόνες στο τέλος) και μια σειρά χειροποίητων κοσμημάτων εμπνευσμένα απο τα ρούχα.
Το ενδιαφέρον της για τη μόδα ξεκίνησε από την εποχή του σχολείου ακόμα τότε που όπως λέει η ίδια στο iefimerida.gr «τα κορίτσια αρχίζαμε να χαζεύουμε τα περιοδικά, να παρακολουθούμε τη μόδα και να ενδιαφερόμαστε με διαφορετικό τρόπο για την εμφανισή μας, τότε συνειδητοποιήσα οτι η μόδα θα γίνει μέρος της ζωής μου»!
Μετά το τέλος των σπουδών της στη νομική και αφού είχε παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling έφυγε για το Λονδίνο για σπουδές στο σχέδιο μόδας και στο σχεδιάσμο και κατασκευή κοσμημάτων στο Saint Martins.
Οταν είπε για πρώτη φορά στον Γερασιμο Γιακουμάτο οτι θα ασχοληθεί με τη μόδα το μόνο βέτο που έθεσε όπως λέει ήταν «να ολοκληρώσω πρώτα τις σπουδές μου στο πολιτικό νομικής και μετά να ακολουθήσω το ονειρό μου! Είναι δίπλα μου, με συμβουλεύει και πολλλές φορές μου κανεί και στυλιστικές παρεμβάσεις».
Αν και μεγάλωσε σε μια πολιτική οικογένεια όπως λέει η ίδια από νωρίς κατάλαβε οτι ο χώρος της πολιτικής δεν την τραβάει: «δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να ασχοληθώ με την πολιτική ιδίως με την πολιτική του σήμερα»!!
Οσον αφορά τις στυλιστικές επιλογές του πατέρα της λέει οτι τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει το στυλ του και έχει βάλει χρώματα στη ντουλάπα του. «Φοράει χρώματα όπως το ροζ, κόκκινο και έντονο κίτρινο που πριν μερικά χρόνια ούτε καν τα σκεφτόταν και το στυλ του έχει γίνε μοντέρνο και δυναμικό όπως ο χαρακτήρας του.»
Αν αναλάβει εκείνη το ντύσιμο του λέει οτι θα του προσθέσει περισσότερα αξεσουάρ και οτι θα τον ήθελε για το χειμώνα με μάλλινες ζακέτες και κασκόλ
Η επίδειξη θα γίνει τη Δευτέρα το βράδυ μετά τις 9 στο Guzel.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger