E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποτε ξανα στη σκηνη οι Led Zeppelin

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Κάθε συγκρότημα έχει τις δικές του προτεραιότητες και οι Led Zeppelin έχουν επιλέξει να μην βαδίσουν τον δρόμο των Rolling Stones. Μπορεί το πολυπληθές ακροατήριο τους να το εύχεται, αλλά ο Ρόμπερτ Πλαντ και ο Τζίμι Πέιτζ δεν ενδιαφέρονται να ξαναπαίξουν μαζί live. Το πλησιέστερο πράγμα σε συναυλία των Zeppelin που πρόκειται να δούμε είναι η νέα ταινία που παρουσιάζει το συγκρότημα σε συναυλία, το «Celebration Day» που θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, o Πέιτζ ερωτήθηκε λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, εάν υπάρχει στα μελλοντικά του σχέδια το ενδεχόμενο να ανέβει στην ίδια σκηνή με τον Πλαντ, τον Τζον Πολ Τζόουνς και τον Τζέισον Μπόναμ. «Εάν επρόκειτο να δώσουμε συναυλίες, αυτό θα ήταν το θέμα συζήτησής μας αυτή τη στιγμή.

Άρα δεν το βλέπω» ήταν η απάντησή του. Και συμπλήρωσε «Το Celebration Day είναι ένα μια μαρτυρία του τι κάναμε το 2007. Και νάτο!» Με αυτή τη δήλωση κλείνει η συζήτηση περί επανένωσης του θρυλικού hard rock συγκροτήματος. Ο Πλαντ ασχολείται πια με την αμερικανική roots μουσική, ενώ ο Τζον Πολ Τζόουνς ενδιαφέρεται σήμερα πια για το bluegrass και το ροκ και πρόσφατα δήλωσε: «Όταν μετακομίζω, ποτέ δεν γυρίζω να κοιτάξω το παλιό σπίτι. Προχωράω μπροστά».

Πηγή: tospirto.net
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger