E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κινητο που μενει φορτισμενο για 15 χρονια!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι όσες περισσότερες δυνατότητες προστίθενται στα κινητά τόσο λιγότερο κρατάει η μπαταρία τους.

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να δημιουργήσουν μπαταρίες ανθεκτικές για smartphones, με μεγαλύτερη διάρκεια.

Το SpareOne λειτουργεί με μια παραδοσιακή μπαταρία ΑΑ και οι κατασκευαστές του ισχυρίζονται ότι μπορεί να παραμείνει φορτισμένο μέχρι και 15 χρόνια. 

Το νέο τηλέφωνο παρουσιάστηκε στην CES (Consumer Electronics Show) στο Las Vegas αυτή την εβδομάδα και έχει σχεδιαστεί ως ένα «εφεδρικό» τηλέφωνο που μπορεί να έχει κανείς στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου για έκτακτες ανάγκες.

Μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να παρέχει άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε προεπιλεγμένους αριθμούς, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αυτή η μονή μπαταρία, από την άλλη, προσφέρει χρόνο ομιλίας μέχρι και 10 ωρών.


Η συσκευή είναι επίσης σε θέση να μεταδίδει αυτόματα τη θέση της μέσω του mobile ID της, διαθέτει ενσωματωμένο φακό, ενώ στην συσκευασία περιέχεται και η AA μπαταρία της. Η τιμή του κινητού θα είναι μόλις 38 ευρώ.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger