E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμενοι ηθοποιοι του 2011-2012

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Το Forbes ανακοίνωσε τους άνδρες ομολόγους τους που όπως πάντα οι αμοιβές τους είναι σχεδόν διπλάσιες από αυτές των γυναικών. Η ισότητα δεν έχει φτάσει ούτε στο Χόλλυγουντ. Όπως πάντα τα στοιχεία των αμοιβών προέρχονται από αμοιβές στις ταινίες, δικαιώματα, συμβόλαια κλπ.
 
Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι είναι:
Νο 1: Tom Cruise – $75 εκ.
Με το Mission: Impossible – Ghost Protocol ο Τομ Κρουζ όχι μόνο επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά κατάφερε και ανέβηκε στην κορυφή της λίστας. Το Πρωτόκολλο Φάντασμα έκανε συνολικές εισπράξεις $700 εκ. και έγινε η πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς, ενώ στον ίδιο απέφερε $12.5 εκ σαν αμοιβή συν ποσοστά από τα κέρδη.







 Νο 2: Leonardo DiCaprio – $37 εκ.
Μπορεί η συμμετοχή του στο J. Edgar, που δεν πήγε καλά ούτε από εισιτήρια ούτε από κριτικές να του απέφερε μόνο $2 εκ., αλλά τα ποσοστά από το Inception σε πωλήσεις και ενοικιάσεις dvd καθώς και από τις προβολές στην τηλεόραση, αύξησαν το εισόδημά του κατά 37 εκ.


Νο 3: Adam Sandler – $37 εκ.
Τι και αν με την τελευταία του ταινία Jack and Jill σάρωσε όλα τα βατόμουρα στα φετινά βραβεία? Με $20 εκ. που πήρε σαν αμοιβή και ως παραγωγός και με τα δικαιώματα από προηγούμενες ταινίες του, ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τον DiCaprio. Είναι απίστευτο αλλά για την προηγούμενη ταινία του Grown Ups είχε πάρει αμοιβή $25 εκ. !





 Νο 4: Dwayne Johnson aka The Rock – $36 εκ.
Με την επιτυχία που έκανε το Fast 5 αλλά και το The Journey 2 ίσως είναι και λίγα τα 36 εκ. που συνολικά κέρδισε. Τώρα επανέρχεται με το G.I. Joe τον Μάρτιο του 2013 αλλά και με το Fast and Furious 6, που αν έχουν την ίδια επιτυχία είναι πιθανόν να ανέβει και άλλο στη λίστα.


Νο 5: Ben Stiller – $33 εκ.
Το Tower Heist μπορεί να μην θριάμβευσε, έκανε μόλις 153 εκ. με κόστος 75, αλλά ο ίδιος εισέπραξε ως αμοιβή 15 εκ. για την συμμετοχή του. Έχει και την συμμετοχή του από το Madagascar 3 και έτσι είναι στη μέση της λίστας.








 Νο 6: Sacha Baron Cohen – $30 εκ.
Με το The Dictator, που μέχρι στιγμής πηγαίνει μέτρια, κατάφερε και ανέβηκε στην έκτη θέση της λίστας. Βοήθησε σε αυτό και η συμμετοχή του στο Madagascar 3 και έπεται το Les Miserables όπου θα υποδυθεί τον Θεναρντιέ.



Νο 7: Johnny Depp – $30 εκ.
Αν και δεν τα πήγε καλά με τις δύο τελευταίες του ταινίες, ούτε το Rum Diary ούτε το Dark Shadows εκτιμήθηκαν από κριτικούς και κοινό, ωστόσο ο Depp παραμένει ο αγαπημένος των studios και του κοινού και περιμένουμε να τον δούμε στο Lone Ranger να επανέρχεται σε επιτυχίες.






 Νο 8: Will Smith – $30 εκ.
Ο Μίδας του Χόλλυγουντ, που στην κυριολεξία ότι πιάνει γίνεται χρυσός, έβγαλε 20 εκ. από το Men in Black 3, που έκανε περισσότερα από 600 εκ. σε εισιτήρια. Με ελάχιστες αποτυχίες στο ενεργητικό του, κάνε λίγες ταινίες και σπάνια αποτυγχάνει. Θα τον ξαναδούμε στο After Earth το 2013.


Νο 9: Mark Wahlberg – $27 εκ.
Λίγο με τις παραγωγές, λίγο με την ηθοποιία ο Wahlberg παραμένει στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών. Το Contraband έκανε 96 εκ. εισπράξεις, αλλά με 25 εκ. κόστος και δική του παραγωγή παρέμεινε και φέτος στους 10 πρώτους.








 Νο 10: Robert Pattinson και Taylor Lautner – $26.5 εκ.
 Οι δύο σταρ του Twilight κλείνουν την δεκάδα με ίδιες αποδοχές, 26.5 εκ. ο καθένας, που γίνεται έτσι εντεκάδα. Και οι δύο τώρα που τελειώνει η σειρά προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους με άλλες ταινίες αλλά πιθανόν να τους δούμε του χρόνου πάλι στη λίστα αφού το Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 βγαίνει τον Νοέμβριο του 2012.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger