E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι προδιδει το πανω χειλος για την σεξουαλικοτητα των γυναικων

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Σύμφωνα με την έρευνα, που επικαλείται η ...Daily Mail, οι γυναίκες που έχουν περισσότερο “σχηματισμένη” γραμμή στο πάνω χείλος, έχουν και 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό από τη σεξουαλική πράξη και μόνο, σε σχέση με όσες έχουν πιο “φλατ” πάνω χείλος.


Για τις ανάγκες της μελέτης, εξετάστηκαν 258 νέες γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, από τις οποίες ζητήθηκε να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες.


Το 95% των γυναικών όσων έχουν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν έχουν, που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.

Πάντως, όπως δήλωσε η θεραπεύτρια Paula Hall, η έρευνα δε θα πρέπει να “ρίξει” την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή, αφού αποδείχθηκε ακόμη, πως το σχήμα του χείλους δεν είναι ανάλογη της επιτυχίας της σεξουαλικής πράξης με άλλους τρόπους.

“Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία”, σημείωσε η ίδια.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger