E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 15 Οκτωβριου 2012

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Κριέ, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Με την Νέα Σελήνη σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν σε οικογενειακά θέματα, ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες, με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους σου και μην κολλάς σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις πώς κινείσαι, για να μην γίνουν λάθη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη δουλειά των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με τις σωστές κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ταύρος
21/4-20/5
Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος, αλλά εσύ συνέχισε να είσαι θετικός απέναντι στο σύντροφό σου και χαλαρώστε ό ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακτώντας την ηρεμία που σας αφαιρεί το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, που σας βασανίζει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις, ώστε να αποκαλύψεις τον ερωτισμό σου και να γοητεύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, στη δουλειά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν και μετά βάζεις πλώρη για νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Δίδυμε, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν κάποιες καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως, για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στη δουλειά σου θα είναι πολλές αυτήν την ημέρα, φίλε Δίδυμε, με τις τόσο καλές προοπτικές που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Με την Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζυγό, αγαπητέ Καρκίνε, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει στη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Καρκίνε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι, που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, αγαπητέ Λέων, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να αποκαλύπτεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Λέων, αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά ρίχνοντας το λίγο έξω..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.







Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Παρθένε, και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, με την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και προβληματίζεσαι. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να κινηθείς με ευελιξία σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.







Ζυγός
23/9-22/10


Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες, αγαπητέ Ζυγέ, και αν θέλεις μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να έχεις αρκετή διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι, γιατί η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα ξυπνήσει πάθη του παρελθόντος και έρωτες, που θα σε βγάλουν από τον λήθαργο που έχεις μπει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.








Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, αγαπητέ Σκορπιέ, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί θα έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματα σου και να βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει, φίλε Σκορπιέ. Αν δεν αγχωθείς, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, με τις θετικές προοπτικές που σου χαρίζει η σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, που ευνοεί γενικότερα νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.







Τοξότης
23/11-21/12

Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το σύντροφό σου, αν είσαι Τοξότης, και να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις στα θέματα της καθημερινότητας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, πάρε σήμερα την απόφαση να βγεις έξω με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, χωρίς συνεχώς να σκέφτεσαι και να φοβάσαι τις επιπτώσεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο Ζυγό σε ευνοεί αρκετά, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι Αιγόκερως. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα, που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό για να ανταπεξέλθεις.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο Ζυγό θα σε ευνοήσει αρκετά, φίλε Υδροχόε, και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια, κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις σου να περιμένουν λίγο. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, πέρνα ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι μόνος σου ή με φιλική παρέα. Η διάθεσή σου σίγουρα θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου δεν θα πάει καθόλου άσχημα, αγαπητέ Υδροχόε. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους χωρίς να το καταλαβαίνεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αρχίζεις να ηρεμείς για αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει να κάνει με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά, φίλε Ιχθύ, και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να την διώξεις, ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα. Δες και στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ελέγξεις τα έξοδα που κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger