E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Πως δολοφονησαν τον 45χρονο η συζυγος και ο εραστης

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012


Με όπλο τύπου φλόμπερ (αεροβόλο Baikal), που βλέπετε στη φωτογραφία, ο 45χρονος εραστής Τ.Γ. εκτέλεσε στον ύπνο του τον επίσης 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο παιδιών, στη Λαμία, έχοντας σχεδιάσει από κοινού το έγκλημα με τη σύζυγο του άτυχου άνδρα. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή.


Το χρονικό του φόνου





Έως και ειδική πρόσκληση για να μη λείψει από τη γιορτή των γενεθλίων της έκανε η 42χρονη στον συζυγό της και θύμα. Η ίδια και ο 45χρονος δράστης είχαν αποφασίσει να τον βγάλουν από τη μέση ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων της. Το άτυχο θύμα ανυποψίαστο πήγε στο ραντεβού θανάτου.

Μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα, το θύμα αποσύρθηκε για να κοιμηθεί. Όταν γυναίκα βεβαιώθηκε ότι κοιμάται στον καναπέ, ειδοποίησε τον 45χρονο εραστή της. Εκείνος πήρε ένα αεροβόλο όπλο που είχε στο σπίτι του και με ταξί πήγε στο σπίτι της ερωμένης του. Εκείνη τον περίμενε, όπως είχαν σχεδιάσει, με ανοιχτή την πόρτα. Ο 45χρόνος πήγε αμέσως και πυροβόλησε τον άνδρα πίσω από το κεφάλι. Ακολούθως, κι ενώ το θύμα είχε ήδη εκπνεύσει, τον χτύπησε με το αιχμηρό κοντάκι του αεροβόλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τη ίδια ώρα η γυναίκα βρίσκονταν σε διαφορετικό δωμάτιο. Η ίδια και ο εραστής της προσπάθησαν να καθαρίσουν το σπίτι και να προκαλέσουν τεχνητή αναστάτωση για να παραπλανήσουν την αστυνομία, ισχυριζόμενοι πιθανή ληστεία.

Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σπίτι και με ταξί πήγε στο πατρικό του, στο χωρίο Ανθήλη, όπου άφησε το όπλο. Ως τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής όλα είχαν τελειώσει. Το πρωί της Παρασκευής, η 45χρονη σηκώθηκε να ετοιμάσει για το σχολείο τα δύο της παιδιά, που είχαν κοιμηθεί στον κάτω όροφο, στους γονείς της. Στη συνέχεια βγήκε για ψώνια και συζήτησε με τη γειτονιά. Το αυτοκίνητο του συζύγου της ήταν ακόμη σταθμευμένο κάτω από το σπίτι, ενώ εκείνος θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει για τη δουλειά. Δικαιολογήθηκε σε γειτόνους πως «θα πήγαινε με άλλο αυτοκίνητο».

Λίγο πριν τις 9 το πρωί, υποστήριξε ότι τον ανακάλυψε νεκρό στον καναπέ του σπιτιού, όπου κοιμόταν. Στους αστυνομικούς επέμενε πως «δεν γνωρίζει τίποτα» και προσπαθούσε να τονίσει την περίπτωση της ληστείας. Ωστόσο, εκείνοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν να αποκλείουν αυτή την εκδοχή. Τόσο οι ίδιοι, όσο και ο ιατροδικαστής εντόπισαν το φονικό χτύπημα, αλλά και το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν στον χώρο αίματα.



Δείτε τι είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Υποδιοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας Χρήστο Μουτσώκο:





Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι των εραστών είχαν σχεδιάσει το έγκλημα από κοινού. Πριν από περίπου 20 χρόνια ο άνδρας έκανε σχέση με την 42χρονη, σχέση που αναθερμάνθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια. Ο δράστης φέρεται να ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι κατά καιρούς πιεζόταν αφόρητα για να βγάλουν το θύμα από τη μέση. Παντρεμένος και ο ίδιος με ένα παιδί κι ενώ η σύζυγός του είχε από προηγούμενο γάμο ένα ακόμα παιδί, εργαζόταν ως φανοποιός για να τα βγάλει πέρα, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος.

Ήδη, ο εισαγγελέας Λαμίας άσκησε δίωξη σε βάρος και των δύο για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και αύριο, Δευτέρα, το μεσημέρι θα προσαχθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του ζευγαριού στα δικαστήρια της Λαμίας, λιγοστοί συγγενείς του θύματος τούς επιτέθηκαν φραστικά.



Με πληροφορίες από lamiareport.gr


Σχετικές φωτογραφίες:

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger