E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σεξ: Τελικα οι γυναικες σκεφτονται διαφορετικα απο τους αντρες η μηπως οχι;

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Λένε ότι οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, όταν πρόκειται για το σεξ, τα δυο φύλα μάλλον σκέφτονται διαφορετικά. Διάβασε τι ισχυρίζονται οι επιστήμονες.


Οι γυναίκες νιώθουν κάτι για τον άλλο πριν κάνουν σεξ

Όσο στερεοτυπικό κι αν ακούγεται, οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια πριν κάνουν σεξ με κάποιον (αν και αυτό σιγά-σιγά αρχίζει να αλλάζει). Κι αυτό γιατί από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν να βάζουν την αγάπη πάνω από το σεξ και περιμένουν να έρθει στη ζωή τους κάποιος που θα τις αγαπάει, θα τις προστατεύει και θα τους δίνει και όλα όσα χρειάζονται (ναι, ναι και λεφτά). Αυτό το παραμυθάκι κανείς δεν το λέει στα αγοράκια και έτσι ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μαθαίνουν να μην περιμένουν κάτι μετά από το σεξ.



Οι γυναίκες μετά από έναν καυγά έχουν όρεξη να μιλήσουν

Οι περισσότερες γυναίκες μετά από έναν καυγά έχουν την ανάγκηνα μιλήσουν για να λύσουν τις διαφορές τους πριν αφεθούν και πάλι στις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Οι άντρες από την άλλη συνήθως δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα βρίσκουν πιο συναρπαστικό το σεξ μετά από έναν τσακωμό.


Οι άντρες το μόνο που χρειάζονται είναι οι ορμόνες τους
Οι άντρες είναι λιγότερο περίπλοκοι όταν πρόκειται για το σεξουαλικό τους ένστικτο. Νωρίς το πρωί έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ, επειδή εκείνη την ώρα τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους είναι πιο αυξημένα. Η γυναικεία σεξουαλικότητα πάλι είναι πιο ευέλικτη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η libido των γυναικών δεν κορυφώνεται κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

Οι γυναίκες σκέφτονται συχνά το σεξ αλλά οι άντρες συχνότερα
Κατά μέσο όρο οι γυναίκες σκέφτονται δέκα φορές την ημέρα το σεξ, ενώ οι άντρες κατά μέσο όρο 19, λέει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Indiana (καλά, υπάρχουν και εξαιρέσεις). Από τη σκέψη στην πράξη πάντως υπάρχει διαφορά.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger