E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αφαιρουν τους αστυνομικους από τους βουλευτες της Χρυσης Αυγης

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012


Λαμβάνονται μέτρα μετά την έφοδο μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα.
Λαμβάνονται μέτρα μετά την έφοδο μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα.

Δραστικά μέτρα, μετά τα επεισόδια στη Ραφήνα, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής και βουλευτές επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές, ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Συγκεκριμένα το υπουργείο σταματάει τη διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής.

Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος».

Επίσης ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger