E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 10 Σεπτεμβριου 2012

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να βασιστείς στην τύχη σου, η οποία θα συμβάλλει ώστε να αποκτήσεις συμμάχους, που θα σου δώσουν γόητρο ή που θα σου επιτρέψουν να κάνεις ποιοτικό άλμα, για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Μεγάλες θα είναι οι επιτυχίες σου, που θα προέλθουν από κοινωνικές επαφές, καθώς η θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η δυσαρέσκεια που έχεις για κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου σου, θα σε οδηγήσει σε αλλαγές και αποφάσεις, που μπορεί προσωρινά να σε δυσκολεύουν ή και να σε δυσαρεστήσουν, μελλοντικά όμως θα οδηγήσουν τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα και θα την ανανεώσουν. Μην διστάσεις να το κάνεις και αυτά που ζητάς θα γίνουν πραγματικότητα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μην φοβηθείς να δεχτείς την πρόσκληση για βραδινή έξοδο, ενός προσώπου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, η τύχη σήμερα σου χαμογελάει στα επαγγελματικά σου και ένα σχέδιό σου γίνεται πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες θα σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα να τις αρπάξεις, γιατί - μην ξεχνάς - τα πάντα είναι θέμα συγχρονισμού. Οικονομικά, θα καταφέρεις να ανακάμψεις.







Ταύρος
21/4-20/5
Οι περισσότεροι στόχοι σου τη σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Ταύρε, είναι προ των πυλών για να γίνουν πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε την διαίσθησή σου για να δεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις και μην διστάσεις να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, και βρες χρόνο να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί του και με τα προβλήματά του. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και οφείλεις να κάνεις πράγματα για να το επιτύχεις. Οι ελεύθεροι Ταύροι ξεκολλήστε μια και καλή από το παρελθόν σας, ανοίξτε πανιά και βάλτε πλώρη για νέους έρωτες, πιο ελπιδοφόρους. Η θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή, σας ευνοεί για να το πετύχετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν. Αν σου γίνουν κάποιες προτάσεις, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν τις αποδεχτείς και ίσως θα πρέπει να ακούσεις και την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά θέματα αρχίζουν να βελτιώνονται και αισθάνεσαι καλύτερα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα χρειάζεται προσοχή, αγαπητέ Δίδυμε, και πρέπει να έχεις το νου σου για να μην εξαπατηθείς από μη ρεαλιστικά σχέδια και αντιλήψεις. Ακόμη κι αν νιώθεις απογοητευμένος από τις εξελίξεις, καλό θα είναι να μην προβείς σε αλλαγές, γιατί το μυαλό σου δεν είναι καθαρό και δεν θα πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις. Προσοχή επίσης και στον φιλικό τομέα, όπου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι εύκολα κάποια άτομα που σε πλησιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Κάποια ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, χρειάζονται σήμερα πολύ καλή σκέψη, προκειμένου να αποφασίσεις τον τρόπο που θα τα χειριστείς. Συζήτησε πρώτα με φιλικά σου άτομα, που ξέρεις ότι θέλουν το καλό σου, και ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην πτοείσαι και άσε την ημέρα να περάσει, παρέα με αυτούς που σε κάνουν και νιώθεις καλά. Η συντροφιά τους θα σε χαλαρώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, προσοχή σήμερα στις εξαπατήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό πρέπει να το γνωρίζεις καλά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποιους από τους συναδέλφους σου, που σου παρουσιάζονται ως έμπιστοι, αλλά πίσω από την πλάτη σου σε διαβουλεύονται. Με πρόγραμμα και οργάνωση, μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις. Η εργατικότητα είναι αυτή που σήμερα θα σε ανταμείψει, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.






Καρκίνος
22/6-22/7


Η ημέρα είναι θετική για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ανανεώνει ψυχολογικά. Μπορείς να εμπιστευτείς τα συναισθήματά σου και να είσαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα σε οδηγήσει καλύτερα από τη λογική σου. Γι’ αυτό, μην διστάσεις να στείλεις τα σήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν πρόκειται για πρόσωπο από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα θα ζήσεις στιγμές απείρου κάλους, πάθους και ευτυχίας, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή και να σε ξεμυαλίζει… Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφες στιγμές με αυτόν που αγαπάς και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον, είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε τώρα ξεκινάς κάποιον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, υποθέσεις κρυμμένες στο συρτάρι του γραφείου σου, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και παίρνουν πνοή. Αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα και ίσως σου χαρίσει και κάποια έξτρα χρήματα, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαλαρώσουν από τα τόσα χρέη που σε βαραίνουν το τελευταίο διάστημα.








Λέων
23/7-23/8

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές, φίλε Λέων, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την Δευτέρα, αλλά το πλανητικό σκηνικό τις κάνει δυσδιάκριτες. Μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκονται λύσεις σε όσα προβληματίζουν εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που παλεύεις με την μοναξιά, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, με αυτοπεποίθηση. Η θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή, θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Λέων, είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως, μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά, αν είσαι ρεαλιστής και λογικός.







Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Παρθένε, είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, να θυμάσαι πως οι κοινωνικές επαφές σήμερα ευνοούνται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις, σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.







Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και καλό θα ήταν να προτιμήσεις τον δρόμο της διαπραγμάτευσης και της διπλωματίας στις κοινωνικές σου επαφές, ώστε να μην έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που δεν θέλεις, αλλά και να πλησιάσεις την επιτυχία που ζητάς όσο πιο εύκολα και ανώδυνα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η τύχη σήμερα σου χαμογελάει στον συναισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Ζυγός, και ένα σημαντικό σου όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί και να σε κάνει ευτυχισμένο. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σου το αποδεικνύει κάθε ώρα και στιγμή, γεγονός που σε ηρεμεί και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, να θυμάσαι πως αυτό θα συμβεί αν είσαι θετικός απέναντι στα άτομα που συναντάς και θελήσεις να τα γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Παρά την ένταση που πιθανόν να υπάρξει σήμερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φίλε Ζυγέ, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και τα οικονομικά σου δέχονται σημαντική εύνοια. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορούν να τακτοποιηθούν και να σε ξελαφρώσουν.







Σκορπιός
23/10-22/11

Οι πλανήτες σήμερα είναι γενναιόδωροι μαζί σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και ευνοϊκές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στην κοινωνική σου ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις και να εισηγηθείς ή προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στιγμές έντασης και πάθους φέρνει η ημέρα όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, γι’ αυτό προετοιμάσου για ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ με το σύντροφό σου. Καιρός είναι να έρθετε πιο κοντά… Οι ελεύθεροι του ζωδίου φροντίστε να μην παρασυρθείτε από μία μελαγχολική διάθεση, που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις προοπτικές τους, πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.






Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα προσφέρεται για ψυχαγωγία και διασκέδαση, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να βρεις χρόνο να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου σημαντικά. Πολύ γρήγορα, κάποιοι από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις τώρα, θα αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμοι στην επαγγελματική σου εξέλιξη και, γιατί όχι, και στην αισθηματική.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, δεν θα πρέπει να κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου και να είσαι απόλυτα ειλικρινής και ανοιχτός στις συζητήσεις που θα κάνετε, γιατί εύκολα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προστριβές. Οι ελεύθεροι Τοξότες, δεν θα πρέπει να συνάψετε σχέσεις απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το μυαλό σου σήμερα δουλεύει σε πολύ γρήγορες στροφές, φίλε Τοξότη, και αν αποφασίσεις να το αξιοποιήσεις αναλόγως, θα εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και τα επιχειρήματα σου. Οι αντιστάσεις των ανωτέρων σου σχετικά με μία αύξηση που διεκδικείς, φαίνεται πως πέφτουν και τελικά το εισόδημά σου θα αυξηθεί. Πρόσεξε μόνο να μην παραπατήσεις από την πολύ χαρά και υποπέσεις στα ίδια λάθη, που θα σε αφήσουν ξανά ταπί!








Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις παλιά σου σχέδια. Θα έχεις την ικανότητα να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου αποδοτικά και να αυξήσεις την δημοτικότητά σου στις κοινωνικές επαφές που θα έχεις. Μπορείς επίσης να πετύχεις μια καλύτερη ισορροπία στα οικονομικά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, θα περάσει σήμερα στιγμές έντασης με το ταίρι σου, που με καλή διάθεση και υποχωρητικότητα, μπορούν να ξεπεραστούν και να μην δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, πέρνα ένα όμορφο βράδυ με τον εαυτό σου και ασχολήσου με την εμφάνιση και την ξεκούρασή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της δουλειάς σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και να τελειώνεις με υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αφορούν σε ζητήματα των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες ημέρες, αν μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου και δεν “λοξοδρομήσεις” με άσκοπες αγορές.







Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι πολύ σημαντικό τη σημερινή ημέρα, φίλε Υδροχόε, να προσέχεις τα λόγια σου, που μπορεί να αναστατώσουν ή να προσβάλλουν τους άλλους. Απόφυγε ακόμα τις υπερβολές και τις υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Αυτή του είδους η συμπεριφορά μπορεί να βλάψει το κύρος και τις σχέσεις σου, με ανθρώπους που σου είναι χρήσιμοι. Φρόντισε να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, με όμορφες ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις ότι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορούν να καλυφτούν και να νιώσετε το ίδιο ερωτευμένοι όπως παλιά. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται και όρεξη. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, με τα οποία σε έχουν φέρει αντιμέτωπο οι συνάδελφοί σου, τις τελευταίες ημέρες. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει άλλο να αναβάλλεις να καλύψεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η υπομονή δεν συγκαταλέγεται στα χαρίσματά σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις νευρικός και να μην μπορείς να περιοριστείς στα συνηθισμένα σου όρια. Ο Άρης από τον Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφωνίες ή παρορμητικές αποφάσεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο, για να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, για όλα όσα σε απασχολούν. Μπορεί, αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή – και οι δύο από το ζώδιο της Παρθένου - και να επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από άτομο, που έπαιξε ρόλο στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα σχέδιά σου θα εξελιχθούν καλά, αρκεί να δείξεις θάρρος και να μη φοβηθείς να δουλέψεις σκληρά. Μην είσαι ανυπόμονος και αφιέρωσε χρόνο, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η λογική σου πρέπει να υπερτερεί από το συναίσθημά σου, ιδίως σε θέματα που φορούν στην επαγγελματική σου υπόσταση.


Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger