E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

θα φορολογουν ακομη και τα πτυχια

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νομοσχέδιο που προβλέπει την φορολόγηση των πτυχίων των Ελλήνων πολιτών, ετοιμάζει η κυβέρνηση,  σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής,. Μάλιστα, η φορολόγηση θα υπολογίζεται αθροιστικά.


Για την ακρίβεια, ο πολίτης θα υποχρεούται να δηλώσει στην Εφορία τον πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών του ώστε να ορίζεται ως τεκμήριο εισοδήματος βάση του πτυχίου που κατέχει.
Αυτό σημαίνει, ότι αφενός όσα πιο πολλά πτυχία έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερο φόρο θα πληρώσει και αφετέρου όποιος πτυχιούχος δεν το δηλώνει για να αποφύγει τη δυσβάστακτη φορολόγηση, θα θεωρείται παράνομος και υπόδικος για ψευδή δήλωση και απόκρυψη στοιχείων από την Εφορία και το Ελληνικό Δημόσιο, με λίγα λόγια για φοροδιαφυγή(!)
Μετά από επικοινωνία δημοσιογράφου με πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, σε ερώτηση περί της εγκυρότητας του δημοσιεύματος για το νέο φορολογικό Νομοσχέδιο, όχι απλά δεν διαψεύστηκε αλλά θεωρώντας το αυτονόητο τονίζουν ότι «βρίσκεται υπό εξέταση από τη σύσταση της επιτροπής των κομμάτων για να δούμε ποια από αυτά τα νέα φορολογικά τεκμήρια θα συμπεριληφθούν τελικά στο νέο σύστημα φορολόγησης».
http://www.newsbomb.gr/

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. kai etsi ena oraio proi tha deite tous ptuxiouxos na apoxairetoun to rimadi pou ftiaksate kai to onomazete xora

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger