E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ζωη με πολλες γυναικες βλαπτει το... σεξ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι άνδρες που μεγάλωσαν με αρκετές αδελφές ή θείες στο περιβάλλον τους χάνουν το ενδιαφέρον τους για το άλλο φύλο

Μεγαλώσατε με κορίτσια για αδέλφια; Οι θείες σας ερχόντουσαν επίσκεψη καθημερινά για να θαυμάσουν τη μουτσούνα σας και τα παιδάκια της γειτονιάς ήταν όλα τους κορίτσια με αμέτρητες κούκλες στην αγκαλιά; Μην αγχώνεστε δεν πρόκειται να σας βγάλουμε κάποιο κουσούρι, ούτε θα θίξουμε τη σεξουαλική σας ταυτότητα. 

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύεται στο Psychological Science, τα αρσενικά ποντίκια που μεγαλώνουν με περισσότερα θηλυκά ποντίκια έχουν λιγότερη σεξουαλική όρεξη και επομένως δεν έχουν τόσο σουξέ όσο τα υπόλοιπα.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως αυτά τα ποντίκια εκκρίνουν διαφορετικές οσμές και αυτό γίνεται αντιληπτό από τα θηλυκά που προτιμούν τα άλλα απροσάρμοστα ποντίκια στα γυναικεία θέματα, αναφέρει το queen. Από την άλλη και τα ίδια τα αρσενικά, έχοντας συνηθίσει στην παρουσία των θηλυκών στο περιβάλλον τους δε δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αιθέριες υπάρξεις οπότε και η διαδικασία του ποντικοφλέρτ κάπου συναντάει εμπόδια.

Εάν ισχύουν οι ανησυχίες κάποιων επιστημόνων τότε ίσως αυτός ο κανόνας γίνεται αντιληπτός και στις ανθρώπινες κοινωνίες γι' αυτό πάρτε τα μέτρα σας!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger