E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το Bollywood το... γύρισε στο πορνό! Και μάλιστα σε καρτούν! (VIDEO)

Τρίτη 21 Μαΐου 2013


Από ό,τι φαίνεται η κινηματογραφική παραγωγή της Ινδίας περνάει σε μια πιο φιλελεύθερη εποχή, αφού το πρώτο πορνό animation είναι ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης, με ένα πρώτο τρέιλερ να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με ηρωίδα τη Savita Bhabhi - καρτούν χαρακτήρα και πρώτη πορνοστάρ της χώρας. Με το όνομά της να παραπέμπει στη γλώσσα των Hindi σε νοικοκυρά - γυναίκα του σπιτιού, η ηρωίδα κινουμένων σχεδίων, που συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2008 και μάλιστα με δικό της site (!) απο εικονογράφο με το όνομα Deshmukh, είναι κατά το γνωστό μοτίβο μια παραμελημένη σύζυγος που αναζητεί σεξουαλικές εμπειρίες στην αγκαλιά συγγενών ή αγνώστων.

Το τρέιλερ, που λόγω του animation δεν παραπέμπει σε hard core υλικό, αλλά και τα πόστερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι μια μικρή ιδέα για το τι θα δουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ινδοί και όχι μόνο (σε τέτοιο αριθμό υπολογίζεται η ανταπόκριση του κόσμου, που ήδη ακολουθεί πιστά τη Savita στο internet) μέσα στη μισή ώρα του φιλμ.

Να θυμίσουμε ότι στο Φεστιβάλ των Καννών η ινδική κινηματογραφική παραγωγή έχει το δικό της αφιέρωμα, καθώς το Μπόλιγουντ συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Πάντως η Savita δεν δεν πάει Κρουαζέτ.


πηγή: e-go.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger