E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ω, ΡΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ο Leonardo!!! Ποια τον αποκάλεσε "γέρο και θρασύ";

Τρίτη 21 Μαΐου 2013



Στη λίστα των μοντέλων που έχουν περάσει από το κρεβάτι του -38χρονου- Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν πρόκειται να προστεθεί η Κάρα Ντελεβίν, η οποία απέρριψε τις προτάσεις του με πολύ ηχηρό τρόπο κατά τη διάρκεια του πάρτι για το The Great Gatsby στο φεστιβάλ των Καννών.

«Συνήθως το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ντι Κάπριο είναι να κοιτάξει ένα κορίτσι και εκείνη έρχεται και πέφτει στην αγκαλιά του. Αλλά η Κάρα δεν ανήκει σε αυτές. Την πλησίασε, μίλησαν και της πρότεινε να πάει μαζί του στη σουίτα του για ένα μικρό πάρτι. Εκείνη του έδωσε μεν το τηλέφωνό της, αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε. Τον ανάγκασε να την κυνηγάει όλο το βράδυ. Δοκίμασε όλα τα γνωστά του κόλπα, αλλά τίποτα δεν έπιασε. Μάλιστα ήταν τόσο εμφανές το τι συνέβαινε, που όλοι το σχολίασαν». Αυτό δήλωσε καλεσμένος του πάρτι στην εφημερίδα Sun. Προσθέτοντας ότι άκουσε την Κάρα να λέει στις φίλες της ότι τον θεωρεί πολύ γέρο και πολύ θρασύ.

Η αλήθεια είναι ότι το «όχι» δεν είναι κάτι που έχει συνηθίσει να ακούει ο ντι Κάπριο από τα χείλη μοντέλου, καθώς πέρα από τις επώνυμες σχέσεις του (Ζιζέλ, Μπαρ Ραφαέλι, Έριν Χέδερτον, Εύα Χερτζίκοβα) έχει κάνει και δεκάδες μικρότερες με ανερχόμενα μοντέλα.

Από την άλλη, ούτε η Κάρα είναι τυχαία. Πρόκειται για το πλέον διάσημο μοντέλο στη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια που έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί αγκαζέ με τη Ριάνα και την κόρη του Μικ Τζάγκερ.

Μάλιστα πρότινος είχε σχέση με ένα από τα μέλη του boy band One Direction. Ενώ εκείνη ήταν που κάλεσε στο δωμάτιό του ο Τζάστιν Μπίμπερ (την εποχή που ήταν χωρισμένος από τη Σελένα Γκόμεζ) μετά από ένα show της Victoria's Secret.

www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger